Road Runner 0 #1 Публикувано 17 Декември, 2007 Здравейте реших да си направя strut barr за мойта хонда за отпред.Обаче трябва само да ми издрежат фланците за бомбетата на амортисьорите.Иначе тръбата с тази втулката с резбата ще ми я направят ,а само трябва да се направи фланеца и да се завари.Ако някой знае или има свален strut barr ще съм благодаре ако може да ми даде фланците и да направя точно копие на нещо и да отида да ми го отрежат.Още веднъж Благодаря.:) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vlaladim #2 Отговорено 19 Декември, 2007 (Редактирано) up и мен ме интересува... Редактирано 19 Декември, 2007 от vlaladim Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivu 0 #3 Отговорено 23 Декември, 2007 Аз знам Все пак се водя оператор на такива лазери, пък и програмите за рязане ги правя аз Но бих ви свършил работа чак за след празниците. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #4 Отговорено 23 Декември, 2007 Колега до каква дебелина неръждавейка режете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #5 Отговорено 24 Декември, 2007 http://blaser.hit.bgЕто още едно място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ivu #6 Отговорено 24 Декември, 2007 Настоящият ни лазер е взет точно от тях и го има и на картинка в сайта им Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KamiKadzeDelSolTypeR 0 #7 Отговорено 24 Януари, 2008 Тсунами тунинг кадето са има една фирма 10Х Там си правят и гарнитурите цунамито Най добрите са това е срещу булгарплод Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #8 Отговорено 31 Януари, 2008 Къде по-точно че все пак плода има 4 страни и не е никак малък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове