Mr.OFF 539 #1 Публикувано 17 Декември, 2007 Абе хора. .. днес ... хората с Д имат празник ...добре че DNL ми го каза директно ...аз къвто съм отнесен ! Та поздравявам колегите с главно "Д" и най-вече човека Даниел , които ми е много скъп ! Бай Х .. пак ше трябва да употребяваме алкохол ... после младежите за кво ни викат алкохолици ..ам ??!! Аре аз отивам да купувам подаръците ... ти слагай лимунатата в ладилника ! Ше ти се изтърся с Конова .. да сложиш повече безалкохолно ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavianko 1 #2 Отговорено 17 Декември, 2007 То май в наща държава всеки ден празник. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Д-р Конова 24 #3 Отговорено 17 Декември, 2007 Честит имен ден на всички! Най - специално искам да честитя на DNL.....да си ни жив и здрав! Малко закъснях със поздрава, ама ще намеря начин да се реванширам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #4 Отговорено 17 Декември, 2007 живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #5 Отговорено 17 Декември, 2007 Аааа...с какво свети Даниел?И на мен ми е много скъп - ту ракията ми изпие,ту цигарите ми изпуши...скъпия ми чичка той...да го шибат малки гаджета.И големи В-теци да му разклащат топките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DNL 4 #6 Отговорено 17 Декември, 2007 Аааа...с какво свети Даниел?И на мен ми е много скъп - ту ракията ми изпие,ту цигарите ми изпуши...скъпия ми чичка той...да го шибат малки гаджета.И големи В-теци да му разклащат топките. Моля модераторите! Не цензурирайте темата ! Дай боже пожеланията на Бясното Куче да се сбъднат - за мен и за всички именници ! Наздраве пиййпъллллл !Ай ..давааййй... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DundyTheCroc 2 #7 Отговорено 18 Декември, 2007 Свети Даннил е, вчера и аз празнувах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Carvin 6 #8 Отговорено 18 Декември, 2007 Айде и аз ще с е чувствам поздарвен, щото и аз с е явявам Даниел Наздраве на колегите от Стара Загора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове