Jump to content
Guest KnownHow™

Искам Да сложа централно заключване

Recommended Posts

Guest KnownHowâ„¢

Искам да си сложа централно заключване на Хондата (сивик шатъл 1985). Още повече че алармата ми може да управлява такова нещо. Искам да питам , някой свалял ли е корите на вратите, лесно ли се свалят и дали ще трябва да търся после нови копчета за да ги сложа?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RENZO

Еееее разгеле.... Колега с Шатъл !!!Значи - 8 лв./бр в Конрад електроникс. Препоръчвам да си откачиш механизмите на ключалките и да си оставиш само тази на багажника действаща. Ключалките се отварят супер лесно особено когато са се поизносили.Корите се свалят лесно. Копчетата рядко се чупят. Трябва да внимаваш само с разлепянето на найлона под кората че може да се скъса. Най-добре е да използваш най-широката отверка която имаш за повдигане на кората около копчетата.Конрад Електроник Електронна техника и уреди. адрес: 1463 София, ул. Хан Аспарух No.1, тел.: +359 2 9525144, факс: +359 2 527003

Редактирано от RENZO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

...Значи - 8 лв./бр в Конрад електроникс...

Дай адрес на този магазин или как се поръча, защото врачанските търгаши ме обелиха с 18 лева за машинка, а след една година експлоатация нещо ми не харесва звука на едната та... ще трябва и това да се сменя :angry: забравих да кажа, че тези дет сами в момента на колата са турски ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

Една приятелка със Civic 4-та генерация ми каза, че иска да си слага централно и й предлагали да й го направят за 50 лв на врата. Това предполагам включва всичко, ама като гледам тези цени тука и ми се струва много...? :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Knownow мисля че си от Пловдив , имам едни много добри специалисти , които се занимават с аларми,и сякакви електроники по колите :) работят много добре , за апарат с работата мисля че взимаха 18 лв :) , ако си с централно заключване ( ако врътнеш ключа се заключват всички врати ) може и без пари да ти излезне.А също така е вариант да купиш тези апарати от конрад и да отидеш после при тях да ти ги сложат , че не е много лесно ;) А вратата лесно се маха кората.Има обикновенно болтчета на ръчката и след това ръчката за прозореца е малко по трудно,мога да ти покажа ако не може да я махнеш ( само недей със сила ) :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest str_8

Значи ,аз бях изправен пред същият проблем.Оказа се , че имам централно заключване но то не е изцяло електрическо(става въпрос за Civic Shuttle EE4),т.е. шофьорската врата се отваря механично и подава ел.сигнал за останалите врати за да се отворят(така е направено заводско).след известно обикаляне по магазините установих ,че всички предлагани машинки са или китайски или турски,на цени м/у 10-18лв. :) Потърсих си оригнални употребявани:наи-много ми предлгаха от Opel :) ,докато накрая намерих от Mazda и Mitsubishi.След тестване от човека който щеше да поставя машинката се спряхме на тази от Mitsubishi-то,като я взех за 5лв.Обаче много ме е яд ,че не можах да си намеря от HONDA :rolleyes: ,но и на това съм доволен.Не знам до колко е вярно,но оригиналните дори и уптребявани издържали много повече от китайските.Пластмаста от която са направени е много по здрава и износването при тях е по малко.За тези от Конрад не мога да дам мнение защото не съм ги виждал,но цената определено е много добра ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tdm

Здравеите фенове на хондаможете да си купите машинки за централно от илиянци същите са като на конрад има по 5 и по 6 лв. тези от 6 са по добри .слагат се горе долу лесно и роботят добреаз сам си ги сложих на хондата а преди това и на нисан патрол работят безотказно вече 4 годиниако някои иска мога да му пратя схема с която да се свържат към алармата (тряват две релета)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

ако някои иска мога да му пратя схема с която да се свържат към алармата (тряват две релета)

Че за кво им е? :D Комплекта струва 20лв.(за ИЛИЕНЦИ говориме) и сьдьржа всичко необходимо ;) На всичките си коли сам наслагал такива :thumbs1: Най старите са на 7 години :blink: Много е важно да се монтира така че да се използва целия ход на машинката ;) П.С. Да не стане грешка :D Комплекта сьдьржа:4машинки, управление, инструкция за монтаж с картинки и винчета, планки, кабели, гумички, абе всичко необходимо :D Редактирано от johnyboy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...