Jump to content
Japanese/Power

Счупих си СИВИКА

Recommended Posts

Де..ба маааму шибаната резачка ме заеба на сред магистралата :) Изгърмя ми двигателя :P Мисля че съм пръснал блока,някоя биела е скапала каиша.Откарах я с платформа при майстор,утре ще ми каже реалното състояние на двигателя...............ако съм спукал блока има ли възможност да се поправи :P или трябва New Engine.Незнаех каде да пусна темата и я пуснах тук,ако не е на правилното място моля модераторите да я преместят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:) ,кофти пич.за блока ако не е много дупката,може и да стане.я кажи имаш ли идея защо така,на колко километра е колицата ,и от кога я караш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами значи двигателчето е на 160 хил.км..............начи имаше некъф проблем преди да гръмне,след 160 ми светваше лампата която като дадеш на контакт светва и след това гасне,това го правише след 160 км/ч а колата иначе не гаснеше,маслото го смених преди 1000-2000 км,пък и преди да трагна го проверих,беше малко под макс :) Абе нз яко ми е кофти че точно ХОНДА ме предава,заклех се в тая марка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Случва се колега не се ядосвай желязо е чупи се ще я оправих и после само гас :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре ще отида при майстора да ми каже истинското състояние на двигателя.И ще пиша тука,и силно се надявам някой компетентен да ме посаветва какво да правя :P Мерси много на отговорилите и :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) ,кофти пич.за блока ако не е много дупката,може и да стане.я кажи имаш ли идея защо така,на колко километра е колицата ,и от кога я караш

колега как така "за блока ако не е много дупката, може и да стане" :P не разбрах кво имаш предвид

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Geo

Ааа пич, на всяка кола се случва, кой знае как е карана преди това, кой знае как ти я караш и тн. Дано да си си пазил колата плюс тва да се надяваме, че сичко е ок и ще се опраиш ай чакаме развитие по темата. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега как така "за блока ако не е много дупката, може и да стане" :) не разбрах кво имаш предвид

Има предвид че биелата е излязла през блока, което е много кофти Вижда ли се нещо по блока или само си мислиш, че е това? Ако не си видял дупка... по-вероятно е да не е това. Всъщност биелата може и напред да излезе, а може и назад /към шофьора/. По принцип може само блока да смениш и повреденото бутало. Айде успех и пиши като разбереш нещо със сигурност.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мисля си че може да е карана с лошо масло извесно време, и това да е прецакало помпата и цетката :) .не е марката виновна,просто хората по Европа не обичат така колите,като нас.УСПЕХ и да пишеш!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес бях при майсорчето.Значи биелата е излезнала одоло от картера,напрово го е пробила,във двигателя,цилиндри там глупости ми обяснява че сичко може да е лом,купих спортен вал който беше монтиран каза че и той е на пихтия,абе нз.......пита ме какво да правиме,ремонт ли да бъде или да издирваме друг двигател..........чудя се как ще ми излезне по евтино,трябва ми двигател,само двигател гол без нищо по него,вход,изход тръби там как стоят нещата не съм в час.Искам да си намеря друг двигател искам да си бъда с тая МАРКА мн си я обичам мамка му :cool: Съвети моля помагайте че съм още млад,и не съм имал такива проблеми и се чудя на каде да я хвана.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти,сега разбирам 4е с тебе говорихме сно6ти(сори патувах) и не можах да говоря много.....Ако ре6и6 да слага6 по-голям мотор мога да ти предложа Б18Ц4-ка 170 кс оборудван двигател с кутия 3000 лв.Полуоски може6 да купи6 от Ebay.Ще си ползва6 твойта инсталация и твоето ЕЦУ.Двигателя идва с документ(даже съм свалил и евротабелката на колата)изваден е от UKDM VTI 99.В документа пи6е 110kw.Успех

Редактирано от Dragi4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...