Slayer 25 #1 Публикувано 16 Декември, 2007 Така, става въпрос за моторчето или механизма на чистачките. Вчера нямаше проблеми. Днес си пускам чистачките и се чува странно скърцане като опиране на гума. Скоро сменях предно стъкло и си мисля дали тези умни глави дето са ми го сменяли не са разместили нещо. Но пък това беще преди месец, а от тогава си работеше перфектно????Някой ако има идея да помага, моля.Благодаря предварително, колеги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Shadow^Dancer #2 Отговорено 17 Декември, 2007 сигурен ли си че е нещо по механизма на чистачките? защото при мен като е по-студено самите чистачки нещо им става и започват да цвилят по стъклото, ама като поработят малко се оправят. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Slayer #3 Отговорено 17 Декември, 2007 (Редактирано) Не е от самите чистачки, защото се чува и като ги дигна нагоре и ги включа. Нещо е от механизма. Днес ще ходя да го видят и като разбера ще напиша. Редактирано 17 Декември, 2007 от Slayer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #4 Отговорено 17 Декември, 2007 (Редактирано) Моторчето ми казаха, че е тръгнало Редактирано 17 Декември, 2007 от Slayer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове