hangman_real 0 #1 Публикувано 16 Декември, 2007 С две думи да обясна за какво става въпрос оня ден както съм си паркирал на паркинга и някак п....л ми нацепи колата странично и избяга (щял да уради някакво момче и свил към хондилака). в следстве на което имам смяна на врата (става дума за пасажерската страна) и маистора ми каза 4е моята греда (на врата) също ще трябва да се смени - да се пресажда с друга тъй като тази деформация няма да може да се изправи. Аз съм с civic coupe 95 D16Z9. Врата намерих от civic 92-95 тия хечбека жокер ли се казваха извинявам се ако греша. Та въпроса ми към колегите ми е може ли греда от такъв civic да се присади на моята хонда смисъл дали са съвместими ( макар че по пътя на логиката щом врата става би трябвало и градата да пасва) Единственото ми притеснение е границата на гредата с задното стъкло тъи като на моита стъклото е триъгилно а на жокера е по скоро правоъгълно и не знам по размер дали страната на задното стъкло което се опира в градата е същото. Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове