Jump to content
Guest TheDevilTwin

Книги за Хонда

Recommended Posts

Guest TheDevilTwin

Интересува ме, има ли специализирани книги за Хонда ?Знам, че Сойчиро Хонда има издадена книга, но ми трябва историята на марката и моделите.Ако някой е виждал, чувал или има такава, моля да ми съдейства.Всякаква информация ще е от полза :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Книгата е ЗА Соичиро Хонда и е написана от Ив Дерисбург.Много яка ако можеш да си я намериш...А иначе има книжлете за различните модели.Поне във Варна това ми казаха като питах в Техническата книжарница,на английски са и са с поръчка.Цена около 50лв.Иначе аз имам една енциклопедия в компютара си,руска е за всички марки и модели коли.Там има и за Хонда.Можеш да я намериш мисля че е доста разпространена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Книгата е ЗА Соичиро Хонда и е написана от Ив Дерисбург.Много яка ако можеш да си я намериш

Ако можеш ама я няма никьде.ПРоверил сьм вьв всички големи издателства,складове,печатници и кьде ли още не и единственото което можаха да ми кажат за нея беше че струва 49 лева но за сьжаление количествата са изчерпани :angry: Ако все пак някой знае кьде я има да свирка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Провери в предтавителството щото на мен предтавителя ми я подари ама съм от Варна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

има книжлете за различните модели.Поне във Варна това ми казаха като питах в Техническата книжарница,на английски са и са с поръчка.Цена около 50лв.Иначе аз имам една енциклопедия в компютара си,руска е за всички марки и модели коли.Там има и за Хонда.Можеш да я намериш мисля че е доста разпространена.

А тези "книжлета за различните модели" не са ръководство за поддръжка или ?

Аз също имам енциклопедия за всички марки автомобили, но ме интересува книга САМО за Хонда :dry: . В смисъл, че ми трябва изчерпателна информация за моделите, двигателите и историята на марката.

Иначе цената не е проблем. Разполагам с достатъчно средства :angry:

Редактирано от TheDevilTwin

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

А тези "книжлета за различните модели" не са ръководство за поддръжка или ?

Ами така и не можаха да ми обяснят :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

Книгата е ЗА Соичиро Хонда и е написана от Ив Дерисбург.Много яка ако можеш да си я намериш

Ако можеш ама я няма никьде.ПРоверил сьм вьв всички големи издателства,складове,печатници и кьде ли още не и единственото което можаха да ми кажат за нея беше че струва 49 лева но за сьжаление количествата са изчерпани :angry: Ако все пак някой знае кьде я има да свирка
По принцип абсолютно всяка книга, която е издавана в България, я има поне в 1 екземпляр в Столична библиотека (на Славейков), в Народната библиотека и още някъде, ама забравих къде :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Ха, преди две години за рожденния ми ден приятелката ми обиколила цяла София за да ми я намери за подарък. Ама гоооолямо обикаляне. И успяла де :dry: .Книгата се казва "Господин Хонда". В нея като се започне от детството на Соичиро Хонда и се стига до почти наши дни. Казвам "почти", защото е издадена през 1993г. За това не знам до колко ще ти е актуална информацията вътре. На външен вид е червена със снимка на Соичиро Хонда отпред. Издателството мисля, че се казваше "Хипопо". Когато бях в Бултрако им разказах за голямото обикаляне на приятелката ми за книгата и те викат: "ми що не е дошла при нас?" Хммм, не знам тва заради книгата или за друго го казаха :angry: . Та мислъта ми беше да питаш в Бултрако, щото и без това името им го имаше споменавано в книгата.

Редактирано от Jackal

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Ми ще пробвам в Бултрако или ХипопоЗа библиотеката мерси ама искам да си я купя не само да я прочета :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Забравих - цената на книгата на задната корица е по някакви стари пари, ама моето момиче я беше купило за не повече от 20лв. Така, че гледайте да не ви набутат :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mugen

Знам, че мисията сигурно е невъзможна, и че е по-вероятно да намеря изгубеният кивот, но все пак да питам...

Става дума за книгата "Господин ХОНДА" на Ив Дерисбур.

Някой да има представа дали мога да я намеря някъде? :)

При Хонда-Варна я нямат вече, питах във форума им - ТУК.

Мерси! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

Знам, че мисията сигурно е невъзможна, и че е по-вероятно да намеря изгубеният кивот, но все пак да питам...

Става дума за книгата "Господин ХОНДА" на Ив Дерисбур.

Някой да има представа дали мога да я намеря някъде? :)

При Хонда-Варна я нямат вече, питах във форума им - ТУК.

Мерси! ;)

Намерих я съвсем случайно-втора употреба от книжния :) . Мисля, че може някъде, на места където продават книги-"секънд хенд" да има още! Взех я от една книжарничка до Севастопол-до хамбургерите ;, във Варна . Успех!

Редактирано от Ashes

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest arsen

Книгата я видях в представителството на Хонда във Варна.И струваше 6 лева.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mugen

Книгата я видях в представителството на Хонда във Варна.И струваше 6 лева.

Имам достоверна информация, че я няма :) Вторник един приятел е ходил, и са му казали, че имат само 2 броя, но не ги продават.А той е фен, и е отишъл с Акорда :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Колеги, няма ли някой ентусиазиран собственик на тази митична книжка, който да отдели малко нерви и време и да я сканира?Като не можем да си я купим, поне в електронен вид да се запознаем с нея...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Колеги, няма ли някой ентусиазиран собственик на тази митична книжка, който да отдели малко нерви и време и да я сканира?Като не можем да си я купим, поне в електронен вид да се запознаем с нея...

Имам я таз книжка... но това са... чакайте да видя... 300 страници! Яко са много, аз мога да ги снимам, но ще отнеме време. Лека по лека ще ги наснимам. Недейте да се впрягате още, не знам дали ще мога да отделя време, но ще се постарая да направя всичко възможно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

А защо да не я снимаме на ксерокс и подвържем, според мен по-добре от сканирана :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

А защо да не я снимаме на ксерокс и подвържем, според мен по-добре от сканирана ;)

По-трудно ще се разпространява, а и е по-скъпо ;), като се има предвид че си я купих втора употреба за 3,00лв! Но друг е въпроса колко се намира :lol: ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Accord6

Взех я от една книжарничка до Севастопол-до хамбургерите ;, във Варна . Успех!

Би ли да обяснил къде се намира тази книжарница - може случайно да им е попаднала някоя друга бройка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ashes

Точно до училището има много барачки за дюнери, хамбургери и други такива и между тях е книжарничката. До нея има барачка с телефонни кабинки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Soichiro

Kолеги,ако някой знае от къде да се сдобием с тази книжка да свирка своевременно,че интереса е голям.Във Варна я нямат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest coso

Аз също съм ЗА скенирането - поне ще добием представа!Дано ShEfA наистина постепенно намери време и нерви да се заеме с това нещо :rolleyes: Аз иначе съм готов, стига прословутата книга да стигне до мен някак, да скенирам и кача файла на някой достъпен сървър. Другият вариант е да чакаме ...

Редактирано от coso

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Аз писах на e-mail - a от горепосо4еният от мен линк, но още нямам отговор :rolleyes:

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mugen

Поразрових се и вто го резултатът:Две книги в едно !!!!!Аз ще си ги поръ4ам, пък да видим дали с асериозни!

Интересно, но малко съмнително изглежда :rolleyes: А и цената си я бива, ако едната книга е 6-7лв., другата значи е над 20 :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Ето го и отгожорът на изпратеният от мен e-mail с запитване как мога да си купя тези книги!

Доколкото аз разбирам май е само една книгата! но и затова публикувам писмото!

"Blagodarya za vaseto posestenie v moya sait.

Kogato mi mpredlogiha tazi kniga az susto se iznenadah:

na ogavkata bese- Inperiata Honda,

a kogato ya snex -Gospodin Honda,

Izglegda e marketingov trik na izdatelya

Knigata e istoriata na honda prez biografiata na osnobatelya i.

Poracvaneto stava crez tozi e-mail -vece go napravihte,

a plastaneto e crez zapis na adres:

9900 gr.Novi pazar

ul.Evlogi Georgiev 5

Stoyan Dimitrov Stoyanov

Dobre e da izvestite sled kato pusnete zapisa i vednaga ste vi

izpratimporacanata kniga."

И в този ред на мисли - има ли някой от клуба живеещ в Нови пазар?

Все още не съм свикнал да превеждам пари без да съм сигурен на кого и за какво, защото има слу4аи в които на посо4еният адрес има просто една пощенска кутия!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

А защо да не я снимаме на ксерокс и подвържем, според мен по-добре от сканирана :lol:

По-трудно ще се разпространява, а и е по-скъпо ;), като се има предвид че си я купих втора употреба за 3,00лв! Но друг е въпроса колко се намира ;) ...
Щом казваш. Аз си я имам и не смятам, че е добър варианта да се звериш пред компютъра за да я четеш, смятам на хартия за по-удобно и затова предложих. На мен вече са ми втръснали тия компютри и затова, а и за очичките не е добре ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Accord6

Щом казваш. Аз си я имам и не смятам, че е добър варианта да се звериш пред компютъра за да я четеш, смятам на хартия за по-удобно и затова предложих. На мен вече са ми втръснали тия компютри и затова, а и за очичките не е добре :lol:

В електронен вид е значително по-удобно. При желание, можеш да си я разпечаташ на хартия или да си я запишеш на телефона, джобния компютър или ноутбука. Аз например нямам св. време за четене на книги и обикновено чета по време на пътуване от телефона или ноутбука.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

В електронен вид е значително по-удобно. При желание, можеш да си я разпечаташ на хартия или да си я запишеш на телефона, джобния компютър или ноутбука. Аз например нямам св. време за четене на книги и обикновено чета по време на пътуване от телефона или ноутбука.

:lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN
:rolleyes: Какво стана бе колеги, няколко човека писаха, че имат книгата...Никой ли не се захвана да я сканира?Ако не ви се занимава, дайте я мен, не ми пречи да си поиграя да сканирам 300 стр.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...