Jump to content
Guest Iltcho

Жива ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

Recommended Posts

Guest Iltcho

След 14 дневни ходения по мъките и няколко пъти разходки до София и обратно - моя прелюд отново е стъпил здраво на пътя и се носи по врачанските улици :angry: За неразбралите - леко духнах гарнитура на главата от скапан термостат и каквато съм блейка, леко взех та я прегрях. Вече съм с нови гарнитури по двигателя, ново термостатче, полирани клапани и всмукателни и изпуксателни отвори, пасвани клапанки, и сменени маслообирачи :P Цялото удоволствие - 250 лева с работа и материали :dry: Мисля, че напълно нормална цена :dry: Днес цял ден не мога да и се нарадвам, защото ми беше много кофти без нея 14 дни ... :dry::P;):D

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Браво бе колега.Ти някога да не си се съмнявал че няма да стане.И аз бях болен когато преди 2 години ми разбиха(помляха) CRX-а и бях без кола 2 седмици.Така е като в тая страна трябва да чакаш за стъкла.Айде със здраве да я караш и дано няма повече инциденти.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ай Илтчо , надявам се след тези модификаций да върви тоя прелюд , че ми омръзна да те чакам , хващам те и започваме :dry::D Да не вземеш да се засегнеш , ам :dry::dry: Ай честито , и внимавай със спящите полицай :angry:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Teos

Chestito pich mnoo se kefq na teb i na vsichki vi koito si karate Hondichkite...shoto moita veche 3 mes. vseki boji den q gledam...i q karam ot vreme na vreme verno che q v3ex v mnoo okaqno sastoqnie no shte q napravq parvata krasavica v BG nali 3naesh na obyshtarq obyfkite sa skasani na shivacha drexica a na Tenekidjiqta kolata... :angry: Ma tova vremeno skoro mnoo skoro shte e gotova rabotq ysileno"kogato imam vreme de"

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho
:dry: Първите 300 км след ремонта са вече на лице :angry::P Разход - 7 на 100 някъде с бая ръчкане обаче, но след като позагря :dry: Ей, голяма гъзария е да си с нов термостат и си имаш парно и всичко :dry: Проблема е, че не посмях да я натискам много, защото съм със зимни гуми, а когато ги копувах ми казаха че не е добре на ги юркам на високи скорости . Е 130 не мисля че е много висока :P Много съм щастлив, че възкръсна моя ПЕГАС. Има обаче осезаема разлика след пасване на клапани и полиране. По-равномерна работа на мотора, по чиста, и най-важното - вече се радвам на нормален разход на гориво ;):D Honda, sex and Rock'n'roll :D:D;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...