competition 2 #1 Публикувано 13 Декември, 2007 ЗдравейтеВърти ми се в главата едно проектче за интериора в колицата ми и се чудех къде в тая Варна продават кожа била тя черна била червена Някой ако знае да пише ще черпя на срещичката ни другата Сряда ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #2 Отговорено 13 Декември, 2007 Ще ти одера кожата другият път в лучано заради тези кожи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest puma #3 Отговорено 13 Декември, 2007 Аз си купих от Бриколаж и кожата е доста добра! на топове режат колкото искаш има 12 цвята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
competition 2 #4 Отговорено 13 Декември, 2007 Ще ти одера кожата другият път в лучано заради тези кожи Aбе щях да те питам или май бях почнал да те питам и така и не разбрах,но сега от картата пак не мога да видя къде си ми го обяснил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasakoto.Yakata 5 #5 Отговорено 14 Декември, 2007 точно на ъгъла на блока в гараж се намират. 14лв/м за 1.4м ширина е кожата. Аз на хеча облепих тапетите на вратите с черна кожа, изкуствена разбира се щото обичам животните дори и когато ги ям Купих 60см но стигна на косъм и отиде половин кутия Прома за залепването. Благодарности на Мишо за разясненията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове