Guest 1net #1 Публикувано 6 Януари, 2005 (Редактирано) Най-сетне, дълго мечтания ми хечбек 4ген си е мой има още сумати неща да се правят по него ( и да се измие ) но, важното е друго..... само трябва да махна стикерите и най-вече, да я регистрирам Хайде до срещата където ще черпя...... ако се опарича малко п.с. ED6 - D15B2 `91, а най-странното е че е със серво на волана Редактирано 20 Януари, 2005 от 1net Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #2 Отговорено 6 Януари, 2005 супер е,ЧЕСТИТО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #3 Отговорено 6 Януари, 2005 Симпатяга е количката Да ти е честита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest raldo #4 Отговорено 6 Януари, 2005 Честито,а защо казваш,че е странно,че е със серво.Моята е същата,а е със серво,ел.-люк,джам и огледала Питам,защото не съм много в час с генерациите на Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #5 Отговорено 6 Януари, 2005 Ами просто незнех че има от този модел със фабрично серво... както и да е иначе тази няма шиведах и не е със ел-джиджавки..... ама пък е Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #6 Отговорено 6 Януари, 2005 Честито да си я караш със здраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #7 Отговорено 6 Януари, 2005 Честито колега.Старата ми беше такава само дето беше D16A6 много и се кефи.Абе Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest civic 1.5 cx #8 Отговорено 6 Януари, 2005 честито колега, дълги и безавариини километри ти пожелавам. супер е колицата! мойта предишната беше такава и повече ми харесваше от сегашната(на аватара). още веднъж честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #9 Отговорено 6 Януари, 2005 Ай честито колега , с густо да си я караш и мнооо любов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #10 Отговорено 6 Януари, 2005 Колата изгелжда перфектно, въпреки че е на повече от 10 години. Гледай да я запазиш в този й вид .Честита да ти е и много приятни моменти с нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #11 Отговорено 6 Януари, 2005 Ееееее ей'тва е! Емо, много се радвам за теб пич! Наистина изглежда много добре машинката! Със здраве да я караш и да си я чоплиш само за удоволствие! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Teos #12 Отговорено 6 Януари, 2005 Emi kolega chestito i ot men Jiv i 3draf i mnoo pichki s neq Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #13 Отговорено 6 Януари, 2005 (Редактирано) ЧЕСТИТО МЛАДЕЖО Много безаварийни километри с виелицата и от здраве да се не отьрвеш Редактирано 6 Януари, 2005 от frisko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #14 Отговорено 6 Януари, 2005 Много ми е познато това чувство да мечтаеш за определена колица...и един хубав ден тази мечта става реалност. Колко снимки съм изгледал на crx-ове, колко съм занимавал сашо(АДХ) с тези коли, за да им вляза в час, колко лични сайтове на фенове на crx съм изгледал и изчел, включително по едно време си кореспондирах с някаква корейка по icq (попаднахме един на друг по някаква супер случайност) и кви ли не сънища не бяха, а приятелите и приятелките вече не ме смятаха за много наред и т.н .. и т.н.и един хубав ден тази мечта придоби реален черен цвят с двигател D16A8 По-силно чувство за мене е само раждането на синът ми... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #15 Отговорено 6 Януари, 2005 еее честито много си ти е готина и безавариино Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vaso #16 Отговорено 6 Януари, 2005 Честито и от мен много хубава Хонда със здраве да си я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #17 Отговорено 7 Януари, 2005 честито и със здраве да я караш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest delineator #18 Отговорено 7 Януари, 2005 Честито и от мен! Жив и здрав и много безаварийни километри! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #19 Отговорено 7 Януари, 2005 Честито колега Много безаварийни километри и Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest misunderstood #20 Отговорено 7 Януари, 2005 Това ми е толкова познато. Точно преди една година пристигна мойта, след няколко месечно търсене в Швейцария. И аз я чаках с такова нетърпение. Но си заслужаваше. Между другото тя изглежда почти като твоята. Може да се видим на следващата среща . Пожелавам ти много да и се кефиш. Тази кола има какво да ти даде( и още как) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #21 Отговорено 7 Януари, 2005 иначе тази няма шиведах и не е със ел-джиджавки..... ама пък е Honda Че ти резнем абитурентска дупка с флекса и че ти пуснем 220 Емо, да ти е честита новата придобивка! Много приятни моменти с нея! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #22 Отговорено 7 Януари, 2005 честито и от мен изглежда много добреда си я караш със здравемисля че всеки от нас знае какво чустваш в момента Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest plamen #23 Отговорено 7 Януари, 2005 Честито и от мен пожелавам ти да си я караш със здраве и никога не ти създава проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #24 Отговорено 8 Януари, 2005 Абе може да е банално ама честито и от мен И аз чакам момента да усетя чувството да си купя HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy #25 Отговорено 8 Януари, 2005 ЧЕСТИТООО! Добър избор! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #26 Отговорено 8 Януари, 2005 Мерси на всички за пожеланията...... тъпкано да ви се връщат!а на тези от Вас, които още копнеят за любимата хондичка, ще кажа - Потърпете ооооще мъничко, защото след това няма да съжалявате и за минута от това дълго очакване........ просто цялата мъка и непърпение се омаловажават адски много в момента, в който седнете на ОНАЗИ, специалната, ВАША седалка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #27 Отговорено 10 Януари, 2005 Потърпете ооооще мъничко, защото след това няма да съжалявате и за минута от това дълго очакване........ просто цялата мъка и непърпение се омаловажават адски много в момента, в който седнете на ОНАЗИ, специалната, ВАША седалка Честито, Колега! Честита ти колица, безаварийни и радостни километри да те чакат с нея!А тези твои думи все едно от моята уста излизат, днес си взех CRX-а от ремонт.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #28 Отговорено 10 Януари, 2005 А тези твои думи все едно от моята уста излизат, днес си взех CRX-а от ремонт.... оооор ми супер, айде доведи го злодея в неделя, че ти забравихме физиономията бе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове