genchotur 0 #1 Публикувано 13 Декември, 2007 колеги имам следниа проблем с 2 клапанчета за тоиота селика 2001 година 1.8vvti в тоиота ми обаждат 1 месец чакане по симен обикалях къде ли не и не мога да намеря но в тоиота ми казаха че има няколко такива селики които се продават на части но не могат да ми дадат никакви данни за тях ...идеята ми е ако някои знае от къде по нанабързо мога да намеря 2 клапанчета нека ми пише тук или на 0886035629 щото малко сам на зор пак и в безисходица мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #2 Отговорено 13 Декември, 2007 Такава Селика гледах при Каян(при вас в София) миналия месец.Ако се разходи6 до там му забиий 1 в мутрата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
genchotur 0 #3 Отговорено 13 Декември, 2007 Такава Селика гледах при Каян(при вас в София) миналия месец.Ако се разходи6 до там му забиий 1 в мутратаоо знам го него аз преди години ме изръси 800 лева за полуоска на crx как няма да го помния Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MIYAMOTO 449 #4 Отговорено 13 Декември, 2007 На Селиката мотора и беше станал на дробсърма,но мисля,че все два клапана здрави ще са останали.Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове