Guest tuto #1 Публикувано 6 Януари, 2005 kolegi abe kajete mi normalno li e oborotite da mi padat dori i pod 500ob motora mi e D13BE Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #2 Отговорено 6 Януари, 2005 не е нормално,имаш някакъв проблем. Нормални обороти на празен ход са 800+-50 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #3 Отговорено 6 Януари, 2005 Нормални са 800+-50,ама като не работи нищо!Като включиш фаровете или парното и падат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #4 Отговорено 6 Януари, 2005 Нормални са 800+-50,ама като не работи нищо!Като включиш фаровете или парното и падат!DAMN RIGHT! И аз съм със същият мотор и на мен ми падат при включени фарове и парно ... и усилена музика ...но общо взето под 600 не пада Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Sezen #5 Отговорено 6 Януари, 2005 здравейте,и аз сам сас такав мотор,понякога оборотомера едвам се отлепя от нулата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #6 Отговорено 6 Януари, 2005 а аз си нямам оборотомер даите да си купя от някаде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #7 Отговорено 6 Януари, 2005 а аз си нямам оборотомер даите да си купя от някаде Не ти трябва , ще ти стане жал за колата А и ако ти са ниски оборотите то се усеща , ако на празен ход ти трепери ненормално колата Но това да не ти отлепя от нулата или да падат под 500 не е наистина нормално , виж там акомулатора да не ти е издъхнал или да не е тръгнал , защото на празен ход при толкова много включени уреди ( фарове,парно,музика , самобръсначка ) колата работи на акомулатор и черпи изцяло от там ток , бегай при някой майстор , а ако от София знаеш при кой да ти качи оборотите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #8 Отговорено 7 Януари, 2005 kolegi abe kajete mi normalno li e oborotite da mi padat dori i pod 500ob motora mi e D13BE Скоро сменял ли си филтри, кабели и свещи???Ако да - ходи на майстор. 500 не са нормални дори и всичкода си пуснал до дупка по колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tuto #9 Отговорено 14 Януари, 2005 abe absolutno vsichko sam smenial abe sega mnogo riadko mi pravi toia nomerdori sas vklucheno parno i farovo neshto se pobarkva taia honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1 #10 Отговорено 14 Януари, 2005 abe absolutno vsichko sam smenial abe sega mnogo riadko mi pravi toia nomerdori sas vklucheno parno i farovo neshto se pobarkva taia honda Наи-вероятно ти прекъсва запалването и за това няма ниски. или като включишконсуматори някои от тях укасява и динамото товари-внимаваи да не изгориш инсталацията. или имаш запушен инжектор.щом двигателя не подържа ниски значи не работи някои от цилиндрите ако като вдигнеш оборотите тресе значи има проблем в запалването ако не ти е ясно по добре не се мъчи сам а върви в сервиз. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #11 Отговорено 14 Януари, 2005 Провери си динамото ( не знам точно как ) но на един сивик 3г имаше нещо подобно, като работи на празен ход работише изцяло на акомулатор , фаровете отслабваха и като включиш парно падаха още оборотите и на един дълъг път на един колего му се наложи да върви пеш насред виелица понеже се счупило нещо на динамото ( зъбче или нещо такова ) и колата си хапна акомулатора набързо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tuto #12 Отговорено 14 Януари, 2005 abe edin kabel za sveshtite predi mi prehvarlishe beshe napravo zakasan na mesta i go smenih ama ne znam drugite veche v kakvop sastoianie sa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stef #13 Отговорено 15 Януари, 2005 При мен като включа вентилатора на 4 и пусна фарове, музика, нагревател на задното стъкло, чистачки и стоп за мъгла почва да се потриса цялата аха-аха да загасне - някъде около 500 май държи де - мисля че е нормално това...щото тя няма ЕCU...да подържа оборотите над някакъв минимум... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tuto #14 Отговорено 18 Януари, 2005 niakakvi preporaki pri koi maistor da otida da i gi digne malko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #15 Отговорено 18 Януари, 2005 при мен е същата работа--без фарове и парно около 750-800 с пуснати около 650при теб има нещо със свщите,автоматичния смукач или някой зацапан датчик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #16 Отговорено 18 Януари, 2005 При мене не мога да кажа че има нещо такова.На празен ход има едно леко потреперване , което не го прави често,но ми прави впечетление обикновенно и кво правя за да го изчистя максимално натоварване на колата с всичко възможно включено падат оборотите и изключвам всичко и оставам да кажем парното на 1 и фаровете и всичо се оправя,няма треперене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове