Jump to content
Guest tuto

Oboroti Na D13b2

Recommended Posts

Guest tuto

kolegi abe kajete mi normalno li e oborotite da mi padat dori i pod 500ob motora mi e D13BE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

не е нормално,имаш някакъв проблем. Нормални обороти на празен ход са 800+-50 :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Нормални са 800+-50,ама като не работи нищо!Като включиш фаровете или парното и падат!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Нормални са 800+-50,ама като не работи нищо!Като включиш фаровете или парното и падат!

DAMN RIGHT! :dry: И аз съм със същият мотор и на мен ми падат при включени фарове и парно ... и усилена музика :angry: ...но общо взето под 600 не пада :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sezen

здравейте,и аз сам сас такав мотор,понякога оборотомера едвам се отлепя от нулата :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

а аз си нямам оборотомер :dry::dry::dry: даите да си купя от някаде :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

а аз си нямам оборотомер    даите да си купя от някаде 

Не ти трябва , ще ти стане жал за колата :dry: А и ако ти са ниски оборотите то се усеща , ако на празен ход ти трепери ненормално колата :dry: Но това да не ти отлепя от нулата или да падат под 500 не е наистина нормално , виж там акомулатора да не ти е издъхнал или да не е тръгнал , защото на празен ход при толкова много включени уреди ( фарове,парно,музика , самобръсначка :dry: ) колата работи на акомулатор и черпи изцяло от там ток , бегай при някой майстор , а ако от София знаеш при кой да ти качи оборотите :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

kolegi abe kajete mi normalno li e oborotite da mi padat dori i pod 500ob motora mi e D13BE

Скоро сменял ли си филтри, кабели и свещи???Ако да - ходи на майстор. 500 не са нормални дори и всичкода си пуснал до дупка по колата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tuto

abe absolutno vsichko sam smenial abe sega mnogo riadko mi pravi toia nomerdori sas vklucheno parno i farovo neshto se pobarkva taia honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1

abe absolutno vsichko sam smenial abe sega mnogo riadko mi pravi toia nomerdori sas vklucheno parno i farovo neshto se pobarkva taia honda

Наи-вероятно ти прекъсва запалването и за това няма ниски. или като включишконсуматори някои от тях укасява и динамото товари-внимаваи да не изгориш инсталацията. или имаш запушен инжектор.щом двигателя не подържа ниски значи не работи някои от цилиндрите ако като вдигнеш оборотите тресе значи има проблем в запалването ако не ти е ясно по добре не се мъчи сам а върви в сервиз. :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Провери си динамото ( не знам точно как :blink: ) но на един сивик 3г имаше нещо подобно, като работи на празен ход работише изцяло на акомулатор , фаровете отслабваха и като включиш парно падаха още оборотите :blink: и на един дълъг път на един колего му се наложи да върви пеш насред виелица понеже се счупило нещо на динамото ( зъбче или нещо такова ) и колата си хапна акомулатора набързо :confused:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tuto

abe edin kabel za sveshtite predi mi prehvarlishe beshe napravo zakasan na mesta i go smenih ama ne znam drugite veche v kakvop sastoianie sa

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

При мен като включа вентилатора на 4 и пусна фарове, музика, нагревател на задното стъкло, чистачки и стоп за мъгла почва да се потриса цялата аха-аха да загасне - някъде около 500 май държи де - мисля че е нормално това...щото тя няма ЕCU...да подържа оборотите над някакъв минимум...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tuto

niakakvi preporaki pri koi maistor da otida da i gi digne malko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

при мен е същата работа--без фарове и парно около 750-800 с пуснати около 650при теб има нещо със свщите,автоматичния смукач или някой зацапан датчик

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

При мене не мога да кажа че има нещо такова.На празен ход има едно леко потреперване , което не го прави често,но ми прави впечетление обикновенно и кво правя за да го изчистя ;) максимално натоварване на колата с всичко възможно включено падат оборотите и изключвам всичко и оставам да кажем парното на 1 и фаровете и всичо се оправя,няма треперене ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...