BOSTONIAN 0 #1 Публикувано 12 Декември, 2007 Колеги,откъде мога да си купя съединител Exedy,по възможност от фирмата вносител?Рових се в търсачката,но не успях да намеря инфо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #2 Отговорено 13 Декември, 2007 Exedy = Daikinсрещу мултигруп май имаха ама дали точно за теб ще имат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
323f-fan 4 #3 Отговорено 14 Декември, 2007 Колеги,откъде мога да си купя съединител Exedy,по възможност от фирмата вносител?Рових се в търсачката,но не успях да намеря инфо. Мога да ти доставя такъв,в момента и аз съм с ЕКСЕДИ и съм много доволен.Кажи подробни данни за колата си да ти дам цена! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pagko 3 #4 Отговорено 5 Август, 2008 колега кажи за D15B2 ценичка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
My Honda 0 #5 Отговорено 5 Август, 2008 И за D15Z3 1996г. ако обичаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове