Jump to content

Recommended Posts

Каква марка шарнири ползвате ? Откъде ги купувате ? Нямат ли читава алтернатива оригиналните ? Не мога да дам 360 лева за два шарнира преди труда за 14 годишна кола ! Благодаря на отговорилите !P.S.ударението е на "читава" /в краен случай ще се бръкна -само в краен/Това е фундаментален въпрос в този форум ! И всичко ли дето се продава е боклук ?? Все пак едва ли е толкова трудно да се направи качествен шарнир - явно живеем във времена на тотален непрофесионализъм и тарикатчета.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква марка шарнири ползвате ? Откъде ги купувате ? Нямат ли читава алтернатива оригиналните ? Не мога да дам 360 лева за два шарнира преди труда за 14 годишна кола ! Благодаря на отговорилите !P.S.ударението е на "читава" /в краен случай ще се бръкна -само в краен/Това е фундаментален въпрос в този форум ! И всичко ли дето се продава е боклук ?? Все пак едва ли е толкова трудно да се направи качествен шарнир - явно живеем във времена на тотален непрофесионализъм и тарикатчета.

купи си от eBay и да не ти дреме...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защо не се възползваш от услугите на колегата prelude? Ето какво каза в една друга тема:

момчета,като ви че страдането мога само да ви приканя да използвате груповите поръчки за оригинални части на хонда от САЩ.поне ще сте сигурни,че закупените такива са истински.остава да гледате и докато ви ги слагат,за да знаете че и там не ви мамят.....иначе цените на шарнирите от въпросния дилър варират между $17-$50 ако не се лъжа в зависимост дали са предни/задни или горни/долни....за хората с английските сивиц-и нямам лек освен да си вземат парт номерата от Бултрако и да се опитаме по тях да търсим в САЩ.

Хем оригинални части, хем и по-евтино.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой има ли впечатления от "GMB" ?? За японска марка минава ? Цените са добри . " TWINS" ??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest IceMan-

Някой има ли впечатления от "GMB" ?? За японска марка минава ? Цените са добри . " TWINS" ??

Аз наскоро смених шарнир и накрайник ...... без много да търся избрах TWINS .... Предлагаха ми някакви други за същите пари, но ми казаха че TWINS били Японски ..... уж така си пише и на тях, но нямам още впечатление защото мина само месец откакто го сложиш......Карам CIVIC 5-та ген. D13B2 ....Шарнир - 25 лвВъншен ляв накрайник - 27лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи мога да ти кажа, че на моята кочинка съм с GMB по окачването изцяло и съм много доволен, а сигурно съм продал за 1год. над 150 техни продукта и оплаквания не съм имал.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...