Jump to content
Guest Dominic

Свещи за Сивик Купе 1.5, 16v, 1995г.

Recommended Posts

Guest Dominic

Едно бързо въпросче:Какви свещи ползвате за "Свещи за Сивик Купе 1.5, 16V, 1995г."На BOSCH стават ли - има ги по 20-30 лв.?????????Ако се препоръчват някои други - къде се намират и за колко?Не се стремя към нещо супер, затова се бях ориентирал към BOSCH!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

NGKкьде и колко- можеш да се обьрнеш кьм бате Омбре-аз поне от него си ги взех и сьм много доволен, пьк и доколкото знам Хонда си излизат заводски с такива свещи :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RENZO

Оригинално се влагат DENSO KJ16CR-L11 (1.1 mm)подходящи са още AUTOLITE APP5224 (1 mm)BERU UXF79BOSH FR7LCX - (1.1 mm)Champion RC7YCC4 (1.1 mm)NGK ZFR6F-11 (1.1 mm)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

На BOSCH стават ли - има ги по 20-30 лв.?????????Не се стремя към нещо супер, затова се бях ориентирал към BOSCH!

Сакън недей :) Аз бях с бош, после минах на Денсо, след това на Бриск със сребърен електрод и най-накрая NGK, които ще сложа днес (като най-накрая изляза от гаража), но си мисля че тука цената не определя качеството. Бош-а ми струва 35 лева, Денсо-то беше 28, Бриск-а 24. Ами колкотои да ви е странно, с последните две марки колата ми работи много по-добре от колкото с прехваления BOCSH platinum 4 :D Моят съвет е - иди в наякой магазин (аз моите свещи от "Ауто парт" ги взех за 22 лева NGK по каталог за моята кола) и вземи такива каквито си трябва стандартно за колата. :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tuto

denzo ili ngk tia bosch gi zaebi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Абе кав BOSCH на хонда бе, тва да не е бормашина? :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

И това го казва човекът с американските свещи, дето били супе страхотни и по-яки от denso и NGK... :rolleyes: Аз си взех от един магазин на Симеон NGK за моята кочина (ZFR6F-11) за 32 кинта четирите, предполагам тези за купетата ще са горе-долу на същите пари. Интересното е, че в KSD ми искаха 40 кинта за същите тези свещи, така че мога само да препоръчам да ги отбягвате. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

И това го казва човекът с американските свещи, дето били супе страхотни и по-яки от denso и NGK... :rolleyes: Аз си взех от един магазин на Симеон NGK за моята кочина (ZFR6F-11) за 32 кинта четирите, предполагам тези за купетата ще са горе-долу на същите пари. Интересното е, че в KSD ми искаха 40 кинта за същите тези свещи, така че мога само да препоръчам да ги отбягвате. ;)

Kолега,не е правилно сравнението ти, с NGK не работеше изобщо по-добре колата ми и не могат да се сравняват свещите на SplitFire с тези за които говориш защото изобщо не са в един клас. Едното са ментета продавани на Симеона да кажем, а другото са платинени свещи правени от много сериозна тунинг фирма и струват 150 лви са в съвсем друг клас. ;)Аз не случайно отбелязах, че от както ги сложих двигателя работи много по-добре. Тези свещи са мислени да предотвратяват максимално детонации, работят по друг начин в загряло състояние от тези за които говориш, освен това са с много по-ниско съпротивление и по-силна искра. Пък и гаранцията им е 100 000 мили пробег!Всъшност няма смисъл да обяснявам, всеки си слага каквото иска! Има хора, дето ще мислат като мен, има такива дето ще кажат, че ми хлопа нещо ;) Ама и като сложиш две еднакви коли на пътя и после се задава въпроса "Ама защо мойта не е по-запазена или не върви повече?". Друг е въпроса дали това искаш или не и дали те интересува?Относно феновета на Японски свещи, търсих тука платинени NGK, ама оригинални не намерих. Обещаха ми да ми вкарат с поръчка и да чакам 2-е седмици, а и цената беше една....... ;):) Тези дето съм ги сложил, мога да твърдя, че са най-добрите които съм слагал някога на Хонда! Никога не е работил по-добре двигателя. С нови "Японски", уж оригинални, колегите Стас и Магнум ми бяха видели на Диното колата как прекъсваше на моменти :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Еми и аз дадох 140лв са НГК иридиеви. Верно дават им по 60-80 хиляди мили и коне отгоре...Секи сам си преценява...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dido_dimov

Spark Plugs Original equipment - Denso - KJ16CR-L11Elektrode gap - 1,1mmAutolite - APP5224Elektrode gap - 1,0mmBeru - UXF79Bosch - FR7LCXElektrode gap - 1,1mmChampion - RC7YCC4Elektrode gap - 1,1mmNGK - ZFR6F-11Elektrode gap - 1,1mmТова е описанието на Autodata 2004 за Honda Civic Coupe (94-96) 1,5 D15B7 74kW 100hp/5900rpm R-Cat

Редактирано от dido_dimov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Еми и аз дадох 140лв са НГК иридиеви. Верно дават им по 60-80 хиляди мили и коне отгоре...Секи сам си преценява...

Добре е ако са оригинали колега, защото аз намерих също и не беха много оригинални :thumbs: Показаха ми и разликата с едни други NGK

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Е аз от щатите си ги внасям... С 0,6мм електрод са!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...