Jump to content
Guest Peshev

Покана за срещата на тунинг-генерацията

Recommended Posts

Guest Peshev

Уважаеми членове на клуб "Хонда" , За нас е изключителна чест да Ви поканим на срещата на българската тунинг-генерация, което ще се проведе на 12.02.2005 г. на полигона в Студентски град. Ще бъдат поканени представители на всички автомобилни клубове от страната - допълнителна информация очаквайте скоро! С уважение: екип на BG-tuning

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

дайте повече информация

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest remo

дайте повече информация

Сега правим програмата на срещата, и ни интересува дали всички клубове или кои ще присъстват за да знаем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

дайте повече информация

Сега правим програмата на срещата, и ни интересува дали всички клубове или кои ще присъстват за да знаем
ми аз мога да присъствам ако не съм на работа,ама съм без кола в моментамога само малко лиетратура да донеса :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Бих Ви предложил отново да обмислите мястото на стрещата, щото полигона в щутгарт е в много окаяно състояние...... на ваше място бих намерил спонсори и бих наел някой готин полигон или ливада...просто идейка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 4u6kata

Бих Ви предложил отново да обмислите мястото на стрещата, щото полигона в щутгарт е в много окаяно състояние...... на ваше място бих намерил спонсори и бих наел някой готин полигон или ливада...просто идейка

Адски много си прав брат!!! На тоя полигон наи-много да си загубя количката в някоя ЯМА :angry: не може ли да е на някое по равно теренче тва нещо като летището на бойури6те да кажем ей така теоритично само ?! :dry: П.С. Ауууу ми ако е натрупало сняг ?! ко 6е праиме

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

наистина е добре да се обмисли идеиката за друг полигон :dry: по равен :dry::angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Ако пак са решили да събират всички клубове на едно място този път ще стане мазало... На последната среща се видя, че скоро този полигон ще е малък само за ХОНДА клуб-а :angry::dry: , пък немога си представи да дойдат още няколко сериозни клуба :D:dry::dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Didko, мисля че този път това няма нищо общо с клубовете като цяло, а по-скоро с хората, които се интересуват от тунинг. Полигона ще е достатъчен, но изглежда ужасно :rolleyes: нека се възползвам от случая с едно обръщение към тунинг-бг...... пичове това вече си е лично ВАШЕ мероприятие, за което - Евала. Надявам се да се избегнат нападки между членове на различни клубове и да се събере агитка която споделя виждания на тема тунинг.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest remo

Пичове, тук не става дума за голямото събиране, което планираме в края на лятото - иначе за мястото се колебаехме между Камбаните и полигона, но има още време, ще видим... А за полигона - там няма да стават някакви пистови състезания...А за мястото - спокойно, ще се намери за всички:rolleyes:Просто изчакайте да се изяснят нещата,pls:)

Редактирано от remo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

И според мен не е толкова фатално че има дупки на полигона, вси пак наистина не става дума за састезания :rolleyes: А съм убеден че мястото ще е достатъчно :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

което ще се проведе на 12.02.2005 г. на полигона в Студентски град.

Защо се на този гаден полигон бе хора :rolleyes: ??? Има далеч по-добри места - не сте ли се замисляли за природа нещо, тва онова - има толкова красиви места - все пак сме в българия :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Teos

Pichove ako moita krasavica e gotova do togava me pishete i men.A mejdy drygoto...mislq che naistina nqma 3nachiene dali ima dypki ili ne...a dali she ima KRASAVICI ot roda na kolite i jenite:p p.p. A inache moe lichno mnenie e che po xybavi snimki s xybavi jeni i koli shte stanat na nasred prirodata ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest remo

Сега е момента всеки който иска да участва в шоуто на 12.02.2005, да се престраши и да ни изпрати мейл или да ни звъъне да се запише за участие, спечелилите ще получат следните награди: Надсвирване: http://www.forum.bg-tuning.net/viewtopic.php?t=807 Оптика: http://www.forum.bg-tuning.net/viewtopic.php?t=788 тел. 0888 72 34 70 webmaster@bg-tuning.net Условия: Мейлът трябва да съдържа трите имена на участника, рег.номер на колата, поне една снимка на колата и телефон за връзка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

а докого ще е записването ,че моита е в "бокса"и незнам дали ще е готова до тогава :blink: но ще се опитам да си подюркам маистора :(:(:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest remo

а докого ще е записването ,че моита е в "бокса"и незнам дали ще е готова до тогава :blink: но ще се опитам да си подюркам маистора :(:(:(

До 10 февруари!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest remo

Важно!

Радвам се ,че проявявате интерес, значи има смяна малко в програмата за която утре ще се пусне крайната програма, мога само да ви кажа , че се променя мястото на срещата от Полигона ще се тръгне към Божурище където ще се проведе всичко, значи до 1 и 30 на 12.02.2005 ще има кола коятп ще чака на Полигона и ще казва на всички които незнаят за промяната в програмата

за повече информация следете: http://forum.bg-tuning.net/viewtopic.php?t=649

Информацията ще се промени от утре(28 януари) защото ще се прави нова програма поради смяната на мястото!

Редактирано от remo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest remo

ПРОМЯНА!!!

Драги фенове, поради малките размери на полигона зад Зимния дворец, решихме да направим срещата на Божурище - така ще има и възможност и за гонки. Мястото там е по-голямо, настилката е хубава, ще има възможност и за шоу.

ВНИМАНИЕ!!! Очакваме всички собственици на тунинговани автомобили в 13:00 на полигона, за да направим колона до Божурище. Феновете могат да идват направо на Божурище в 14:00. За тези от Вас, които нямат превоз, препоръчваме автобусна линия № 54 (Метростанция Сливница - Нестле София - Колониала Люлин - кв.Република - Магазин Метро - Толева махала - Ж. п. прелез Божурище - кв.Божурище - ул. Г. Бенковски - ул. Хр. Ботев - кв. Божурище ). На полигона ще има кола до 13:30 - тогава ще тръгне колоната с автомобилите. При благоприятни атмосферни условия планираме да организираме и гонки.

Моля да ни извините за промяната, ако тя Ви създава някакви неудобства, но смятаме, че така ще така шоуто ще бъде на много по-високо ниво. Пожелаваме Ви приятно изкараване !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

пича-remo е забравил да ни каже ,че ще има промяна на дата ;) няма да има нищо на 12 . 02 ;) поради ниските температури и тнт........ :blink: но мен това много ме радва ;););) защото не ми беше готова моита хондичка ;) дано до новата дата да се справи маистора ми ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

ei kofti 4e nqma da ima sre6ta na 12. ve4e se stqgah da hodq ama na :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest remo

Отлага се за март или април , скоро ще имате датата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

И все пак нещо, като среща имаше...!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

дайте някоя снимка да видим де

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec
ето снимкиУж нямаше среща, но имаше доста неразбрали и се заворми;);) е отразихме присъствието и духа на Хонда с 5-CRX са и 1-acura

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest razbiv

епа нещо ги нема снимките ;)

Снимките са си там.при мен се зареждат без проблем.изглежда при теб не6то не е наред. Редактирано от razbiv

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

отварят се но повечето снимки са като от клуб за запознаства ;) .а си мислех че трябваше да гледаме коли ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

отварят се но повечето снимки са като от клуб за запознаства ;) .а си мислех че трябваше да гледаме коли ;)

Мдаааааа много си прав колега и аз така ги видях нещата даже има и некакьв смешен позьор там ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ей някой ще се заеме ли със задачата да ги намали тея снимки че..... :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

леле колко хора се събрали ... а колите къде са ?:worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dobkata

пичове мисля че доста добре се получи на срещата.имаше даста хора които не бях виждал от доста време.видях че някои снимаше, дали няма да качи снимките.ще е добре да се разгеждат и от хора които не са в сферата на ХОНДА :drunk: хаиде чаооооСтефчо бива си я снимката.трябва да ми направиш една за моя профил :worthy:

Редактирано от Dobkata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dobkata

хеи V-TEC " Георги"всичко е добре но аз не видях никаде моята хонда бива ли такапишеш че CRX са били 5 а ведях само два срамота поне показвай кои е бил тамда видят хората :worthy:

Редактирано от Dobkata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

хеи V-TEC " Георги"

всичко е добре но аз не видях никаде моята хонда

бива ли така

пишеш че CRX са били 5 а ведях само два срамота поне показвай кои е бил там

да видят хората :worthy:

Пич не мога да показвам поради простата причина че не съм снимал аз,АЗ ако бях снимал щеше да се видят почти и само Хонди то дори и моята кола я няма на снимките. Снимките ги взех от bg-tuning.net

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

всичко е добре но аз не видях никаде моята хонда

бива ли така

пишеш че CRX са били 5 а ведях само два срамота поне показвай кои е бил там

да видят хората :drunk:

Пич не мога да показвам поради простата причина че не съм снимал аз,АЗ ако бях снимал щеше да се видят почти и само Хонди то дори и моята кола я няма на снимките. Снимките ги взех от bg-tuning.net

брейй до каде стигна тоя свят , москвич по-актуален от хондите :worthy: малииии думи немам.тоя фотограф да не е снимал за сладур.сом :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

За Добката...Немаш грижи :rolleyes: Само трябва да си измиеш колата... и лицето ;) За тебе винаги.Пичове, майната им на снимките... Аз да ви кажа... Като отидох на полигона Хондите на "Мот-Айс" и на колегата V-tec вече бяха там. Познаваше се по това, че 90% от хората ги бяха полазили, така че не можеха да се видят. Относно снимките... не знам, кой ги е правил, но наистина имаше толкова много хора, че сравнени с броя на колите, някои бяха дошли пеша. И аз съм изненадан от тези снимки, но в действитвлност Акурата и няколкото CRX-са бяха най-голямата атракция за присъстващите.

Редактирано от Стефо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

не се и съмнявам че хондите са били най-добрите :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder
:rolleyes:;) ;) само ме е яд , че все още не съм имал честа да присъствам на такава среща , но все още нямам кола , а в Ямбол надали някога ще се проведе подобно мероприятие ... и все пак ;););):D поздрави Ангел Тончев a.k.a Founder ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

със сигорност на 100% ли е 19 март :rolleyes: ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...