Mr.OFF 539 #1 Публикувано 9 Декември, 2007 А вие имате ли такъв подарък за празниците .. ам ... п.п... тенкс на Конова ... тя е със заслугите ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sCoff #2 Отговорено 9 Декември, 2007 А честито, много ти тича П.П. Внимавай с женската аудитория Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest stan4o #3 Отговорено 9 Декември, 2007 Хавлията кеви, ама червеното не е моя цвят А Кой е Монти?П.С. Честита баня! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest policeman #4 Отговорено 9 Декември, 2007 Ей,тази Конова много те глези бря Сигурно заслужаваш! Поздрави!Много сте готини и двамата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #5 Отговорено 9 Декември, 2007 ай честито :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 9 Декември, 2007 Ейй супер е искам и аз такава хавлия Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #7 Отговорено 9 Декември, 2007 Мухаха, цепиш мрака с фенерче, колега, много ти е яка хавлийката, така де халатЪТ. И физиономията си я бива Да й се кефиш много и какато казват продавачивте "със здраве да си я ползваш" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Carvin 6 #8 Отговорено 10 Декември, 2007 Road®aceR май е гледал "Птица върху жица" Айде пак Наздраве на Ст.Загора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Morridina 123 #9 Отговорено 11 Декември, 2007 Лелеееее,ако имам такава хавлия (халат) сигурно и по улицата ще ходя с него да се фукам!! Честита придобивка, страхотна е !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #10 Отговорено 11 Декември, 2007 Леелеее,аз пък ако имам такава жена дет да ми прави такива подаръци...направо ше и покъсам шортите бе чичка... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DNL #11 Отговорено 12 Декември, 2007 (Редактирано) Бравос на докторицата ! Само не го разгръщай плииииййзззззз .... Майки, прибирайте дъщерите си ! Редактирано 12 Декември, 2007 от DNL Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #12 Отговорено 12 Декември, 2007 Леелеее,аз пък ако имам такава жена дет да ми прави такива подаръци...направо ше и покъсам шортите бе чичка... ...Ми заплатата ми за гащи ходи ве ... ко знайш ти ! Един леф за тунинг не моо свъртя ! Радвам се че ми харесвате халатчето ... мноо си ми е яко ! п.п... прав си Диде ... страшна гледка е отдолу .. 2 тона космарлаци ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
N_O_M_A_D 4 #13 Отговорено 12 Декември, 2007 (Редактирано) п.п... прав си Диде ... страшна гледка е отдолу .. 2 тона космарлаци !На мокро, или на сухо. П.П.Хавлийката е страшна. Редактирано 12 Декември, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове