Guest d15b2 #1 Публикувано 5 Януари, 2005 я ми обяснете какво издиша тая акура? нещо не ми е ясно а съм го виждал и по други коли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest RENZO #2 Отговорено 6 Януари, 2005 Х-м-м-м-м, май е слукала водно съединение.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #3 Отговорено 6 Януари, 2005 Американски гъзарии и безмислици... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA-CRX #4 Отговорено 6 Януари, 2005 Verno gazarii i bezmislici.I az sym go vijdal i kato pitah edin friend deto e fen na HONDA i jivee v USA,ne moja to4no da mi obqsni kak stava ama,tam ot ohladitelnata sistema e napraena nekva vrutka i izpuska para )) abe luda rabota Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kizisoft #5 Отговорено 6 Януари, 2005 Явно са го взаимствали от ютиите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #6 Отговорено 6 Януари, 2005 kizisoft Публикувано на Jan 6 2005, 12:13 PM Явно са го взаимствали от ютиитеВече нямате извинение да не карате ХОНДА Не знам какво е, но същото нещо го имаше и в Бързи и яростни 2. В началото на филма, колата на нашия човек /име не помня/ изпускаше нещо подобно само, че на колелата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #7 Отговорено 6 Януари, 2005 я ми обяснете какво издиша тая акура? нещо не ми е ясно а съм го виждал и по други коли. Ето кой не играе Need For Speed Underground :plane:NOS-a издиша, за гъзарийка се слагат дюзи, които да издишат навън, и от охлаждането се получава пара ... гъзария яко да ти докарва парен локомотив !?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #8 Отговорено 6 Януари, 2005 (Редактирано) NOS-a издиша, за гъзарийка се слагат дюзи, които да издишат навън, и от охлаждането се получава пара ... гъзария яко да ти докарва парен локомотив !?!Да, даже в Underground можеше да си слагаш различни цветове Абе, според мене е абсолютна щуротия тая "екстра", ама ... Редактирано 6 Януари, 2005 от TheDevilTwin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове