eternity 0 #1 Публикувано 8 Декември, 2007 честит празник на всички студенти и които пие да исползва таксита :P Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A #2 Отговорено 8 Декември, 2007 Да им е честит наистина яжте пиите но и внимавайте след това с карането наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #3 Отговорено 8 Декември, 2007 Ядем , пием и накрая караме ... шейни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #4 Отговорено 8 Декември, 2007 И както всеки път умната ако не русата(всяка прилика между лица и събития е случайна)!И весело изкарване на всички които се чувстват студенти Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #5 Отговорено 8 Декември, 2007 (Редактирано) забравих и най-важното пожелание ... на всеки колега по 3 колежки Редактирано 8 Декември, 2007 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
StreetStyle 7 #6 Отговорено 8 Декември, 2007 забравих и най-важното пожелание ... на всеки колега по 3 колежки ;) за да останат на тебе повече нали - тарикат и весело изкарване на всички апък ние с Founder ще пийнем 1 - 5 golemi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #7 Отговорено 9 Декември, 2007 мерси честито и на другите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #8 Отговорено 9 Декември, 2007 мисля че това беше един от най-хубавите ми студентски празници p.s. забравили сте да кажете на колежките по колко колеги се падат (на всеки колега по 3 май беше) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Al_Capone #9 Отговорено 9 Декември, 2007 Тази година аз бях единственият несемеен на този "студентски" празник. Не знам да се гордея или да се притеснявам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове