Aleksandyr 17 #1 Публикувано 7 Декември, 2007 В момента търся кола ,вече са кавих на 2 сивика единия 1.4 - 90к.с. (д14а4) 6та генерация направи ми много добро впечатление вървеше много готино волана лек ,скоростите бижу. Обаче аз имам мерак за д16з6 - 125к.с. и миналия ден се качих на такъв сивик (5-та ген.) които се продава ,но не ми дадоха да го карам аз ,както и да е собственика го настъпа и ми се стори че не вървеше колкото 90-те коня ,а би трябвало да има балкан разлика ,впечатление ми направи съединителя ,който трябва да е натиснат за да запали колата ,което ми се струва малко странно. Сивика е канадски ,с много готини седалки ,бе хубав беше ... ама незнам чудя се дали няма някакъв проблем колата за ради тоя съединител.. даже беше със задни дискови спирачки. А и минаването от 1ва на 2ра се появи лашкане. Та евентуално ако взема д16з6 ,намират ли се части за този двигател и мога ли да си го направя като "нов" ? И също скоро ще имма път към София за да проверя и един друг сивик 6-та ген с 1.5ис - 115к.с. ,но за този двигател почти нищо незнам ,ако може малко инфо да ми дадете, Мерси ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Titi-Honda #2 Отговорено 7 Декември, 2007 бате до колкото 4етох на4и на сивика му няма ни6то освен 4е пали като е с натисньт амбрияж нали споко просто ее канадски ии може ии фаровете да светят непрекьснато нема да се плашиш това ее нормално за канада Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #3 Отговорено 8 Декември, 2007 Да ,канадски е.. а иначе този д16 както казах очаквах да въври доста повече от д14 и затова си мисля че може да му има нещо не съм се качвал на друг д16 и затова немога да направя точна преценка ,а и все пак д14 - 0-100 - 10.8с ,д16 - 8.7с ..това си е бая бая разлика. Ще разгледам още пазара ,иначе да - задължително ще мина през майстор преди да купувам каквото и да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове