Jump to content
stefanta

Ксенони и ел инсталацията

Recommended Posts

Здравейте,Карам акорд и искам да си сложа ксенони. Късите и дългите са на отделни крушки, така че ще купя 2 комплекта. Не ми е ясно обаче това как се отразява на ел инсталацията и няма ли да я претовари. Някой по на ясно с тоците ако може да ми разясни ще съм много благодарен :blink:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега няма проблем да си вържеш ксеноните през твойта инсталация, но ако искаш може да си вземеш + някъде от табло или направо от акумолатора през бушон и релета (в някои комплекти са включени) с които да си пускаш ксеноните, а упраявлението на релетата ще го хванеш от системата на колата. Успех :blink:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest KU4E_DUX

Здравейте,Карам акорд и искам да си сложа ксенони. Късите и дългите са на отделни крушки, така че ще купя 2 комплекта. Не ми е ясно обаче това как се отразява на ел инсталацията и няма ли да я претовари. Някой по на ясно с тоците ако може да ми разясни ще съм много благодарен :)

Колега ксеноновата система си има отделна инсталация и се взима сигнал само от буксата на фаровета и тя си има предпазители и всичко както си трябва

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...