Jump to content
Guest Tino

Ами Срещичка?

Recommended Posts

Guest Tino

Айде колеги , да забием и такава среща , пак не се е правило нещо подобно до сега мисля :punk: 16.01.2005г към 12 00 на полигончето на Гребната база :bounce: П.П.Заратаааа , къде сте :cool:

Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ноо са несериозни Тино,но аз идвам ...... и му мисли :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

КОЛЕГИ ИДЕЯТА СЪМ Я ПУСНАЛ И ПРИ ДРУГИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ КЪДЕТО СА ОБЯВЕНИ СЪБИРАНИЯ--ТАКА ЧЕ ТУК ОСТАВА НА ВТОРА ЛИНИЯ :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

DATAT E 16-TI KAM 12-13 CHASA NA POLIGONA NA GREBNATA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

Ще взема и аз да мина :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vinnie

sas sigurnost li tazi nedelia na16 ste ima sresta.ne mi se visi kato srsem i nikoi da ne doide.a ako vremeto e lo6o kakto go davat kvo ste pravim.4akam seriozen otgovor.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vinnie

az sam nov ama niama zna4enie,tam sam.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Среща ще има 10000000000% Начало 12 чеса . дата 16 Неделя 01 2005 година . климатични условия : квито и да са :confused:

Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

тино кажи и за този дет искал да види клуба

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Срещичката мина добре и интересно.Нямаше гости , бяхме си по градски ;) дори и отцъстваха много хора,но няма значение :P Гледахме хубави чистак бърсак Хонди и обсъдихме важни теми засягащи всички искащи и желаещи по-добро бъдещо състояние на клуба , но разбира се трябва да се изслушат всички мнения :cool: Имаше и гонка на срещата , по няколко пъти в главните роли Майната с неговата сивик 6генерация 1.4 90 кончета хонда и моята 5генерация 1.5 90кончета :P има заснети клипчета,до два дена ще гледам да ги кача в нет-а ;) по мое мнение го бих Майната , но може би поради редица направени от мен неща върху двигателя и най-вече поради редица не направени от него неща върху двигателя му ( малото му е на....той да ви каже :rolleyes: ) Ами това е , очаквахме повечко гости :( но , явно климатичнито условия не бяха благоприятни :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ами на 15200км бре, на 11000 отидох за смяна,но ми казаха,че пълна синтетика лонглайф се сменя поне на 15-20000 :rolleyes: не в маслото е проблема,а в броя листа и прах във въздушният филтър - нали го видя след това,а той е над 15000км,а ти си с нов спортен :cool::( но това не е оправдание - просто колата ти е поне 100кг по-лека,(ти с още 20кг) и с 1 сек май по-бърза при 0-100км по книжка и 1-2м разлика наистина ме радва ;) но за следващата среща няма да е така занемарена,обещавам - просто 3 месеца не и бях вдигал предният капак :ph34r: Въпреки всичко и твоята е в много добра кондиция и ме изненада приятно(неприятно) :P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Чакай да махна кътила :ph34r: и ще е в още по-добра , предполагам :cool: А за добрата кондиция има голяма вина колегата Демон :rolleyes: който ме посъветва да си купя една определена марка масла , която той използва.Направо съм възхитен от колата и разликата в динамиката :( е верно смених всички възможни консумативи + центровка на клапаните :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite
;) е как бе колега да нямаше гости .........та то май само аз бях де ;) ......и на снимките се вижда .....един самотен Accord ......сред море от Civic... ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

дайте линк за снимките

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...