honda1 0 #1 Публикувано 6 Декември, 2007 дайте ми съвет къде да отида и да ми кажат дали са ми разбити задните тампони и втулки абе изобщо как е задницата.скоро смених заднии предни накладки,предните са ОК,но от зад се появи едно стържене като натискам спирачка и тресене. когато ги сменяха от дясно ги видях че отидоха да престъргват накладката,което ме озадачи би трябвало да си стане без проблем но..........смятам да отида и да ги накарам да видят какво става Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda1 0 #2 Отговорено 6 Декември, 2007 забравих става въпрос за Пловдив, и за Хонда Акорд 1.8 1996 год. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VTEC 18 #3 Отговорено 7 Декември, 2007 (Редактирано) Отзад с барабани ли си или накладки?Ако си сменял челюсти може да са объркали нещо при поставянето и нагласянето им и за това да стърже.Има един момент със слягането на новите но се съмнявам да е от това.Ако си с накладки не би трябвало да имаш проблем ,освена ако са фалшиви или ако си спирал яко и си ги прецакал вече!!Нови се пазят от натоварвания поне 200-250км До колкото разбирам си бил в сервиз-иди и им кажи ,защото може да си поправят грешката навреме(ако има такава).Ако искаш да си провериш окачването(отделно от този сервиз) си провери колата на стендаджия:Пловдив:1: Квартал Кичук Париж караш по бул.Южен или предишния успореден ,минаваш покрай кино Тракия и така до басейн Нептун,от там завиваш наяво и на 200 метра от ляво ти е сервиз CASTROL.В района всеки го знае.Там са много в час.Вариант 2:От гарата посока сточна ,plazama light правиш ляв ,после първата в ляво и караш успоредно на булеварда посока бетонния мост-на 300м точно зад билярд клуб "РОЯЛ"И на двете места могат да ти прегледат обстойно цялата ходова част и да ти кажат ако имаш нещо за смянаНе задължавам никой за тези сервизи(стенд) но аз лично съм много доволен и от двата.Успех Редактирано 7 Декември, 2007 от vtec Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda1 0 #4 Отговорено 16 Декември, 2007 много Благодаря,ще отида да видя,а и мисля че след като си смених предни и задни накладки е редно да мина и стенд,поне така мисля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове