Jump to content
Guest Iltcho

Trqbva Da Voidite Tova :)

Recommended Posts

Guest Iltcho

razgledaite i drugite snimki ( chervenata v zadnica e malko chukundurska,no drugite si zaslujavat da vi kaja ) na men mnogo mi haresvat ... ama i dosta struva toq tunning ... :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest prelude

Strahotni sa :unsure: taia zalenata ia biah nameril predi dosta wreme.imam oshte neini snimki.obache drugite sega gi wijdam.ebati krasiwata kola e nashia Prelude :o niama druga takawa kola(dame proshtawate ostanalite).Wseki si hwali negowoto :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Яка работа е прелюда! Много як оптичен тунинг!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

krasavici nqmam dumi ,i specqlno siviq sie....... . :unsure: i tvoqta shte stane taka :o imash jelanie lichi si

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

Neznam za vas ostanalite - az sum vliuben v PRELUDE :( Moeto mnenie e che e edin prekrasen avtomobil:)Imam jelanie da napravq i moqta taka ... no s techenie na vremeto ;) sega nqma da uspeq da zadelq okolo 2000 euro za tunning no .,.. kapka po kapka :unsure: naistina drugite neka ne se surdqt no nie s PRELUDE sme malko pristrastni i ... mai vliubeni :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

mm parvo .. si usigori zakrit garash .. shtoto vandalite sa na sekade .. se nekoi shte ti usere krasavicata .. a po vaprosa za prelude .. krasiva naistina .. no ima i po krasivi .. bes da se ubijdate :unsure: men li4no CRX 2nd gen po me vdahnovqva a i e po vyrvejna koeto e nai vajnoto za mene

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

e i az iskam ama ... iskam PRELUDE.Po vuzmojnost chernichuk ... :)Mnogo shte sum blagodaren ako nqkoi dade neshto takova zashtoto neznam moqta koga shte moga da q snimam ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BUGATTI

Mmmmm daaaaaa 4udesni ,no ako zabelqzvate sa ot Bratska America a tam naistina ne im e problem.

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

BUGATTI ima neshto takova :)Za razlika ot drugite strani v BG za da si napravish malko kolata ... trqq butnesh dosta kinti i na Kontrolnite Organi - sirech - KAT!Az lichno pitah za romcheta ako si sloja - edin tupan mi vika - ooo zaduljitelno trqq ti se dopishe v talona dopulnitelen cvqt - bialo...rautatata sux trqq vi kaja... kolkoto i golqm merak da imate,da si napravite kolata ... teq idioti ubivat vsqka ambiciq v teb! :lol:;) Obache kat se sbluskat s tvurdoglavo dobiche kat men - Nqqt shans ;):o Moje po korem da lazq,no shte e moeto ... ne tqhnoto... kolata si e moq nali ? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

Az neshto nemoga da razbera .. zna4i huu koli .. ama da si varshish rabotata s neq .. aa za kefa ne e li po dobre Motor da si zemesh ? edin motor za 1000 lv .. moje da se meri s koli po 15000 20000 lv :lol: .. drugoto koeto e kefa e mnogo mnogo po golqm .. aa gazariqta ve4e s motor e na 100% .. nqma po guzarsko vozilo ot motora .. taka pone az vijdam neshtata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Az neshto nemoga da razbera .. zna4i huu koli .. ama da si varshish rabotata s neq .. aa za kefa ne e li po dobre Motor da si zemesh ? edin motor za 1000 lv .. moje da se meri s koli po 15000 20000 lv :lol: .. drugoto koeto e kefa e mnogo mnogo po golqm .. aa gazariqta ve4e s motor e na 100% .. nqma po guzarsko vozilo ot motora  .. taka pone az vijdam neshtata

Neznam ,az puk teb nemoga da razbera pri polojenie che karam CRX kakva rabota ,shte vursha s nego. Tova e kola za udovolstvie.Ne karam bus ili pic-up .a do kolkoto motorite te sa druga trupka no az lichno predpochitam da sum si sednal udobno ,da si pusha cigara i da slusham muzika.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

ee kvo .. CRX a e perfekten za varshene na rabota .. malka kola moje da q parkirash na sqkade .. ima nisak rashod .. v smisal varshene na rabota da otidesh do rabotata si i da se varnesh za otricatelno vreme .. aa tova ve4e kolata da si q zemesh samo da si pravish kef s neq .. ne vijdam smisal .. pri poljenie 4e ima mnogo po eftini na4ini da si ka4ish adrenalina na max :o .. primer .. zimash edno kolelo za 500 600 lv ka4vash se s lifta do aleko .. i ot tam nadolu po gorite .. kazvam vi tova e nai unikalnoto useshtane .. davash nekvi 3 lv za lifta i tova e za 2 4asa se spuskash i umirash ot kef :lol: .. drugoto koeto e .. za 2500 si zimash edin CBR 600F .. s koito far4ish nasam natam s 200+ km i kefa pak e dosta po golqm ot kolkoto s kola pone taka smqtam az

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

awe w1zz4rd, vqrno e che s motora e po-golqma guzaria... ama i veroqtnosta da se utepesh e i po-golqma ne mislish li? ;) Sushtiq kef ( s vqtura v kosite i reva na moshten motor ) moje da ti go napravi i kolata.Otvori shibedah-a i djamovete,nazori q sus 170-180 i tfa e ;) Men lichno poweche kef mi prawi da palna prelude-to, da svalq stuklata, da otvorq shibedaha, da si se izlegna udobno na udobnata sedalka, da si naduq q DMX, q Ludacris ili neshto podobno, da si pusna farovete (govorq za noshtem kusno ) i da karam s patrulna skoros ot 20 km/h max.Tova e trupka momche :lol: ili da izlqza s neq sred prirodata, da q spra na polqnka nqkude, da sedna otstrani i da si q zqpam :o Te tova za men e kef.E ne che e po-maluk i kogato natisna dqsnoto pedalche ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd

ae mani neska beh v edin magazin .. 1900 lv qke i pantaloni za motor .. 480 lv botushi .. 500 kaska .. rakavici ne vidqh kolko sa .. napravo ne e istina .. oba4e dokato patuvash kam moreto s kolata nqkoi da mine pokraite tebe s 100 km nad tvoite i pove4e .. ne e li ludnica ? :lol: .. nemoje da go vidish

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

w1zz4rd prav si mama mu stara,no neznam ... nali znaesh kakvo e kazal edin mudur rusnak?!:- На вкус и цвет - товариш НЕТ :o Az specialno si haresvam prelude :)Toku-shto si gepih i edna kartinka za avatarche :lol: moje biq vijdate :)Neznam.Imah namerenie da zamenqm avtomobila ... otkazah se a maika mi ... shteshe da me ubie.Taq jena se vmaniachi po taq kola poweche ot men:) Zadeli mi predi okolo chas i parichki za boq :)Ne e li gotina?;) ;) Umiram ot kef ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...