Guest 1net #41 Отговорено 17 Януари, 2005 Супер Ама, защо НЕ сте направили поне ЕДНА снимка специално за Синята Сивик 3-а генерация Седан ?! Срамота е това е то младото поколение никакво уважение към възрастните..... само по гъзарийки се заглеждат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #42 Отговорено 17 Януари, 2005 Mоже ли да помоля някой от колегите от варна да ми кажа кой е човека с черното купе С 5940 и дали влиза в форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimodi #43 Отговорено 17 Януари, 2005 ето и малко снимки ТУК - ще помоля само после някой да ги премести при общите на сървъра. Има и 1 клипче, но е доста голямо.Извинете за тъпия въпрос, ама на тая Хонда: как се отварят вратите отвън, сами ли се отварят, с команда от дистанционното на централното заключване? И какво става ако се прецака нещо? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #44 Отговорено 17 Януари, 2005 мисля, че имаше изненади този път на срещата как се отварят вратите отвън, сами ли се отварят, с команда от дистанционното на централното заключване? И какво става ако се прецака нещо?...правилно с дистанционното се отварят. А ако се прецака... е се пак предполагам, че си има някакъв резервен вариант Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #45 Отговорено 17 Януари, 2005 е се пак предполагам, че си има някакъв резервен вариант през багажника - какъв е проблема!като на darcosi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #46 Отговорено 17 Януари, 2005 Еми и през багажника не става да се влезе и там няма ключалка.Момчето на което е колата разказваше как няколко пъти я е заключвал...ама как я е отварял си е тайна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #47 Отговорено 17 Януари, 2005 я много интересно се отварят вратите на това черното купе бравоhttp://cekoy.hit.bg/DSC05219.JPG Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #48 Отговорено 17 Януари, 2005 Ей това е срамота бе хора Как може на "Хонда среща" да се отдели повече внимание, да се правят снимки на ОПЕЛ (нищо лошо НЕказвам за тази марка, пък и реално погледнато специално този модел Astra COUPE е доста готин), а в същото време да НЕ се направи поне една снимка на някои от присъстващите Хонди (примерно на синия Сивик 3-а ген.) Незнам, за Мен поне е НЕпонятно това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #49 Отговорено 17 Януари, 2005 Ние хората с Телевизорчета официялно ви се сърдим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #50 Отговорено 18 Януари, 2005 Той Сивика 3г дойде за 10 мин,но като разбра 4е е дошъл с неправилната кола отиде до бокса и се върна с Делсола за това няма снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #51 Отговорено 18 Януари, 2005 http://www.hondabg.com/photos/meeting_2005-01-16_varna/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s #52 Отговорено 18 Януари, 2005 (Редактирано) Аз да се извиня за качеството на снимките дето по4ват с 050116... (т.е. мойто снимки) Правени са с телефон Обърнете внимание на другите снимки Редактирано 18 Януари, 2005 от k_u_d_o_s Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest civic 1.5 cx #53 Отговорено 18 Януари, 2005 Еми и през багажника не става да се влезе и там няма ключалка.Момчето на което е колата разказваше как няколко пъти я е заключвал...ама как я е отварял си е тайна.с какъв двигател е и тука ли е направена. мисля че изглежда добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #54 Отговорено 18 Януари, 2005 а на кого е тая хонда със хвъркащите врати?еи аз един път да не доида и.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest camaro #55 Отговорено 20 Януари, 2005 К'во става с хонди4ката ?? движи ли ? Еи ае като има сре6та за дръпки да ми каете 6ото искам и аз да се вклю4а за спорта ае и мерси ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest camaro #56 Отговорено 20 Януари, 2005 абе хора я каете как да си слоа снимка на хонди4ката !! плс ! аае ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #57 Отговорено 20 Януари, 2005 абе хора я каете как да си слоа снимка на хонди4ката !! плс ! аае ! виж >>>TУК<<< Нашите администратор и модератор са се погрижили доста обстойно да обяснят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #58 Отговорено 20 Януари, 2005 с какъв двигател е и тука ли е направена. мисля че изглежда добре Тук е правена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове