Guest k_u_d_o_s #1 Публикувано 4 Януари, 2005 Има ли някой навит? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #2 Отговорено 4 Януари, 2005 Е как Аз съм ЗА Кудос кво става с Владо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #3 Отговорено 4 Януари, 2005 Пишете и мен ама да не е в неделя че съм на изпит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #4 Отговорено 4 Януари, 2005 Аз и без това си 4акам делкото ако говорим за тази седмица и аз няма да мога 4е колата е на степенка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s #5 Отговорено 4 Януари, 2005 Нека наийстина да е следващата а?Тъкмо дано се съберем повече! Пък за Владо - не питай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ceko #6 Отговорено 4 Януари, 2005 и мен ме пишете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s #7 Отговорено 4 Януари, 2005 (Редактирано) ОК решено е - 16ти - следващата неделя!(на полигона на почивка) w 14:00Ако има възражения за часа....приемат се Който иска да идва и да каже на колкото може повече хора Редактирано 4 Януари, 2005 от k_u_d_o_s Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #8 Отговорено 4 Януари, 2005 На полигона на почивка.А после то се знае и ако е студено пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #9 Отговорено 5 Януари, 2005 ОК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #10 Отговорено 5 Януари, 2005 Мен малко часът ме притеснява...но ще се помъча да дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #11 Отговорено 5 Януари, 2005 аз тази ще трябва да я пропусна, ама направете повечко снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #12 Отговорено 5 Януари, 2005 аз тази ще трябва да я пропусна, ама направете повечко снимки ок, ама гледай поне софийската да не я пропуснеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #13 Отговорено 6 Януари, 2005 И АЗ СЪМ "ЗА"НО ЗА СЕГА ВИ ОЧАКВАМ В ПЛОВДИВ ПОРАДИ РЕД ПРИЧНИНО НЕ МОГА ДА СКРИЯ ЧЕ СЕ КЕФЯ СУПЕР МНОГО НА НАШИЯ ЕНТУСИАЗЪМ ЗА СРЕЩИ--САМО ТАКА ХОНДАЖИИИИ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #14 Отговорено 6 Януари, 2005 Малко ни е далечко Пловдив.Ще трябва да изчакаме да се видим на националната.А иначе може да си направим конферентна връзка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #15 Отговорено 9 Януари, 2005 Е днеска кво време е...само за срещи.Дано и на 16-ти да е така топло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #16 Отговорено 10 Януари, 2005 Дават го студ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #17 Отговорено 10 Януари, 2005 KOITO IMA PUT NA 16-ti PREZ PLOVDIV E DOBRE DOSHUL NA SRESHTI4KA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #18 Отговорено 10 Януари, 2005 Дават го студ Значи на полигона и после някаде на топло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #19 Отговорено 13 Януари, 2005 Ехо Варненски маниаци за неделя остава ли уговорката ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s #20 Отговорено 13 Януари, 2005 Как няма да остава - аз на толкоз народ съм казал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #21 Отговорено 13 Януари, 2005 Ехо Варненски маниаци за неделя остава ли уговорката ?? Е как Аз толкова време чакам.Само ако има сняг незнам как ще се пързулна с CRX-а.С чисто нови гуми е....ама летни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ceko #22 Отговорено 13 Януари, 2005 Последно 14ч на полигона ли е срещата?Предлагам както предния път 13.30 на Пикадили - Младост преди това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #23 Отговорено 13 Януари, 2005 Последно 14ч на полигона ли е срещата?Предлагам както предния път 13.30 на Пикадили - Младост преди това Ами аз съм там.Пак като предният път до автомивката.Чакаме до 13:45 и тръгваме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ceko #24 Отговорено 14 Януари, 2005 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s #25 Отговорено 14 Януари, 2005 Аз ще ви чакам направо на Почивка полигона в 14.00Ако има сняг и аз ще съм голям панайр и аз съм с нови летни гуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #26 Отговорено 14 Януари, 2005 Само ако има сняг незнам как ще се пързулна с CRX-а.С чисто нови гуми е....ама летни И аз мислех да направя този номер, ама си взех зимни, че с летните вече се хлъзнах!Абе при вас има ли сняг изобщо, то май не ви трябват зимни гуми за Варна. Въпреки че зимните държат по-добре и при разкаляно, студено ... sorry, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #27 Отговорено 14 Януари, 2005 И аз 6те дойда направо там.Имам 1 спортно гърне за продаване свалих го от мойта кола -40лв, стра6ен звук вади но днес в КАТ ме накараха да го сваля.Така 4е някой може да го напазарува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #28 Отговорено 14 Януари, 2005 Само ако има сняг незнам как ще се пързулна с CRX-а.С чисто нови гуми е....ама летни И аз мислех да направя този номер, ама си взех зимни, че с летните вече се хлъзнах!Абе при вас има ли сняг изобщо, то май не ви трябват зимни гуми за Варна. Въпреки че зимните държат по-добре и при разкаляно, студено ... sorry, Е няма много сняг прав си.А два комплекта гуми за двете коли малко дебело при положение че CRX-а не го какрам много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #29 Отговорено 16 Януари, 2005 Снимкиот скромната ни среща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimodi #30 Отговорено 16 Януари, 2005 Снимкиот скромната ни среща Така през ftp е малко невъзможно, освен ако не си дадеш паролата Да спестим малко лутане:http://free.datacom.bg/browse/qni/emko/hon...ting_160012005/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s #31 Отговорено 16 Януари, 2005 Кажете как и каде да кача и аз моите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #32 Отговорено 16 Януари, 2005 Не мога да отворя никакви снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #33 Отговорено 16 Януари, 2005 Успях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #34 Отговорено 16 Януари, 2005 голямо съм злееее..... СНИМКИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #35 Отговорено 16 Януари, 2005 Кажете как и каде да кача и аз моите?мой да ми ги пратиш на emko@abv.bgили на ADH ... той ще се погрижи за тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #36 Отговорено 16 Януари, 2005 Бе6е скромно но поне се запознахме и се по4ерпихме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ceko #37 Отговорено 16 Януари, 2005 Срещичката беше екстра, въпреки леко хладното време тъпото хит.бг не работи че да кача малко снимки... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ceko #38 Отговорено 17 Януари, 2005 ето и малко снимки ТУК - ще помоля само после някой да ги премести при общите на сървъра. Има и 1 клипче, но е доста голямо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #39 Отговорено 17 Януари, 2005 ето снимки и от колегата KUDOSСНИМКИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #40 Отговорено 17 Януари, 2005 Супер Ама, защо НЕ сте направили поне ЕДНА снимка специално за Синята Сивик 3-а генерация Седан ?! Срамота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове