plamoni 37 #1 Публикувано 4 Декември, 2007 (Редактирано) Аиде weaponR и тои остаря,от мене пожелание за още много години прекарани с емблемата на ХОНДА до него и дано скоро го полази така жадуваната 5 генерация на PRELUDE(japan muscule) Редактирано 4 Декември, 2007 от plamoni Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #2 Отговорено 4 Декември, 2007 ЧеРеДе и от мен ! Тва за 5-та е добро пожелание ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
V-tec 1 #3 Отговорено 4 Декември, 2007 Ч.Р.Д Да си жив и здрав много щастие и усмивки и скоро да се меташ на 5тотото поколение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #4 Отговорено 4 Декември, 2007 чрд на оръжието и на стрелеца и нека я бъде тая 5та тогава щом това е мечтата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #5 Отговорено 5 Декември, 2007 Честито,с пожелания за всичко най-най Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #6 Отговорено 5 Декември, 2007 жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #7 Отговорено 5 Декември, 2007 ЧРД и от мен !Жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Jimmy #8 Отговорено 5 Декември, 2007 Честит рожден ден, жив и здрав, другото (5та) ще си го купиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #9 Отговорено 5 Декември, 2007 честито,жив и здрав да си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C #10 Отговорено 5 Декември, 2007 бат БОГИ да си ни ЖИВ и ЗДРАВ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest weapon R #11 Отговорено 5 Декември, 2007 (Редактирано) Мерси за пожеланията братя и сестри,нека се връща стократно А 5-тата,ох 5-тата на батко,ще дойде и тя.....нема на4ин. Редактирано 5 Декември, 2007 от weapon R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Salamander 0 #12 Отговорено 8 Декември, 2007 4естит рожден ден Боги! малко на патерица... мога единствено да ти пожелая здраве и кинти другото 6е си го направи6 сам Ти си 4овек който прави доста за нас феновете на хонда радваме се ,4е те има и нека силата на ме4тите да те кара да продължава6 напред! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове