Jump to content
Guest M.Honda Civic

Проблем с 3-та скорост

Recommended Posts

Guest M.Honda Civic

Здравейте момчета! значи ситуацията е следната като превключвам от 2-ра към 3-та до 4000 оборота няма проблем но след 4000 оборота има едно харкане и това е само от 2-ра към 3-та, та въпроса ми е знае ли някой какво е? и мерси за компетентните отговори предварително . Все пак това е Хонда тя варви както до 4000 така и до 7200 оборота

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте момчета! значи ситуацията е следната като превключвам от 2-ра към 3-та до 4000 оборота няма проблем но след 4000 оборота има едно харкане и това е само от 2-ра към 3-та, та въпроса ми е знае ли някой какво е? и мерси за компетентните отговори предварително . Все пак това е Хонда тя варви както до 4000 така и до 7200 оборота

Значи колега и при мен е същата история,не знам защо се получава така,но дано има по компетентни колеги и да помогнат.Благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest uko

При моя акорд е абсолютно същото, от втора на трета при повече от 3000 об. хърка. Затова избягвам да я издувам на втора или като я издуя изчаквам да паднат оборотите и тогава ръгам трета :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...