Guest icho #41 Отговорено 10 Януари, 2005 Има ли някой който ще ходи към Пловдив? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #42 Отговорено 10 Януари, 2005 V-Tec, идеята ти е супер, но пък не всички имат възможност...... пък и нищо не пречи наши "представители" да се разходят до пловдив. Просто темата да си я ползваме и за уговорка на срещата и за ходенето до пловдив, щото вече е ясно че неможем всички да дойдем във филибето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #43 Отговорено 10 Януари, 2005 V-Tec, идеята ти е супер, но пък не всички имат възможност...... пък и нищо не пречи наши "представители" да се разходят до пловдив. Просто темата да си я ползваме и за уговорка на срещата и за ходенето до пловдив, щото вече е ясно че неможем всички да дойдем във филибето Напълно те подкрепям , защото аз също няма да мога, да дойда до Пловдив, въпреки голямото си желание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #44 Отговорено 10 Януари, 2005 Значи аз в неделя ще тръгвам от София за Пловдив ( благодарения на колегата Vtec ) сутринта разбира се най-късно към 10 00 чеса , но понеже пътят е някъде към час и половина , ако не се кара бързо не ми пречи да си оговоря среща с тези които ще идват от София,така че казвайте къде да се чакаме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #45 Отговорено 10 Януари, 2005 много се радвам за срещичката в Софиял Надявам се да се съберем доста маниаци Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #46 Отговорено 11 Януари, 2005 icho Публикувано на Jan 10 2005, 05:45 PM Има ли някой който ще ходи към Пловдив?Аз мисля да се разходя до Пловдив, че и без това имам малко работа там .Тино10 00 чАса , не ми пречи да си оговоря среща с тези които ще идват от София,така че казвайте къде да се чакамеМисля 10 часа е най-доброто време, нито прекалено рано, нито толкова късно Полигона как звучи, че всички го знаем, а може и на бензиностанцията Опет, която е на колелото на Дървеница м/у разклоните за студ. град и Младост? Там правят хубаво кафе както и бензина готин Казвайте коя идея е по добра? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #47 Отговорено 11 Януари, 2005 НА 16ТИ ОКОЛО 12-13 ВИ ЧАКАМЕАКО ИМА ЖЕЛАЕЩИ МОГАТ ДА ПАТУВАТ И С КОЛЕГАТА TINOНИЕ СЪЩО НЕ СМЕ ИМАЛИ МНОГО ВАЗМОЖНОСТИ КАТО ИДВАХМЕ ДО СОФИЯ(всеки е зает а и бенза си е с пари) - ,НО ЖЕЛАНИЕТО ПРАВИ ЧУДЕСА КОЛЕГИ ДОБРЕ СТЕ НИ ДОШЛИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #48 Отговорено 11 Януари, 2005 Яяяяя какво стана vtec искам и аз да пътувам като Тино - благодарение на теб Шегувам се И при мен мисля да има едно две места така че Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #49 Отговорено 11 Януари, 2005 Колеги значи още е под въпросителна дали ще пътувам неделя или събота вечерта,ще ви кажа като разбера , а за среща нямате грижи , само да не е на полигона , много се отклоняваме от крайната дистинация Опет или Лукойл след караулката се тая за мене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #50 Отговорено 11 Януари, 2005 бензиностанцията Опет, която е на колелото на Дървеница м/у разклоните за студ. град и Младост? Кьде в Дьрвеница има колело се пита в задачката? Леко уточнение че тази бензиностанция се намира в Мусагеница, а Дьрвеница е малко по нагоре-около 2 км оттам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #51 Отговорено 11 Януари, 2005 последно в софия ще сме в сабота????така ли ??? и от колко часа??????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #52 Отговорено 11 Януари, 2005 последно в софия ще сме в сабота????така ли ??? и от колко часа???????В неделя бе! Чети внимателно темата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #53 Отговорено 11 Януари, 2005 Обърквация Не е зле, до Петък някой да каже конкретно, кой, къде и кога... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #54 Отговорено 13 Януари, 2005 Неделя 13;00 на полигона в Ст.град.Там ще се разберем за преместване на мястото на срещите за напред.Има идеи ,които трябва да се обсъдят.Не е необходимо за кой ли път да се точат дебати къде и кога ще се срещаме.Имаше предложение срещите да се провеждат всяка последна неделя от месеца и само да се пуска едно напомняне във форума.Мисля че ще е много по-лесно ако стане така.Елате повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #55 Отговорено 13 Януари, 2005 Колеги няма да имам удоволствието да пътувам от София за Пловдив с вас още събота ще съм си в Пловдив Омбре няма проблем , ще обсъдим и ние този въпрос в Пловдив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #56 Отговорено 13 Януари, 2005 Добре, аз тръгвам за Пловдив, че и без това имам малко работа там Щеше ми се и в сф да съм, но просто няма как да съм на две места по едно и също време Нека, ако някой друг ще пътува за Пловдив, да се чакаме в 10-10:15 часа на бензиностанция Опет, която е на колелото на Цариградското /При 4-ти км - Фриско / Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rebel #57 Отговорено 14 Януари, 2005 (Редактирано) Дабре де... аз като съм на (приблизително) еднакво разстояние от София и Пловдив на коя среща да отида?!? :(P.S. Ще взема този път да уважа колегите от Филибето Дръж се, Тони (Майна) - идвам да ги "бегаме" Редактирано 14 Януари, 2005 от Rebel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vinnie #58 Отговорено 14 Януари, 2005 Vtec към колко сме канени ? dobre de az sam za i na 15 ama posledno na 15 ili 16 ostava srestata v plovdiv stot se umorih ve4e.tino mi kaza za 16. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #59 Отговорено 14 Януари, 2005 Цитат (Tino @ Jan 6 2005, 01:40 AM) Vtec към колко сме канени ? dobre de az sam za i na 15 ama posledno na 15 ili 16 ostava srestata v plovdiv stot se umorih ve4e.tino mi kaza za 16.И ще е на 16 Не ти го казвам да те лъжа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #60 Отговорено 15 Януари, 2005 последно утре се надявам да има повечко хорица в щудгард Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #61 Отговорено 16 Януари, 2005 Колеги не знам кой къде е идвам,ама ние си заформихме сносна и интересна срещичка сними до два дена.Има и клипчета с гонка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #62 Отговорено 17 Януари, 2005 е, колеги сбирчицата беше скромна и много мръзовита, но все пак се състоясори че няма снимки, ама се отплеснах с оная гума и забравих дори да дам на някой апарата следващия път дано да не е толкоз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #63 Отговорено 17 Януари, 2005 е, колеги сбирчицата беше скромна ...Как бе, Емо? Не беше чак толкова ... виж накрая по масите колко народ бяхме А за снимките много лошо се наруши традицията Иначе от Варненските снимки оная с вдигащите врати нагоре просто ми изтекоха 'чичките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #64 Отговорено 17 Януари, 2005 Как бе, Емо? Не беше чак толкова ... виж накрая по масите колко народ бяхме Мдааааа имаше и такива дето дойдоха само за масата обаче пьк си трьгнаха последни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове