Jump to content
Guest TheDevilTwin

Срещичка

Recommended Posts

Guest TheDevilTwin

Пичове, не мислите ли, че вече е време на направим нова среща в София :D ?На мене ми домъчня за физиономийте ви ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Мдааа... Тази събота или неделя?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

супер, айде на среща, но ви предлагам да е на 16-ти, та да може хората да се организират и да си планират времето по-отрано..... та да се съберем повече

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Аз съм ЗА, даже ще бъде и добре ако падне малко сняг, че да можем да организираме и един бой със снежни топки а? ;) Наистина идеята за 16-ти е мн. добра. Въпреки, че когато и да решите ... там съм :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

с вас съм :punk: само казваите на 16 и съм там :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Хе и аз ще се отбия :punk: ....то Банско е дека е :bounce: но да не е много рано 4е поне 2-3 4аса за път трябват

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Там сьм и не сьм на работа и няма да сьм с вектрата тоя пьт :bounce: Неделя 13.00 часа предполагам в Ст. Град :punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ще гледам и аз да съм там :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Елате повечееееееее ... да направим хубаво сефтето за тази година :punk: Ами сега остава да окичат темите за срещи във Варна и София най-отгоре и да се разберем дали последно ще е на 16-ти, 13:00, на познатото ни вече място :bounce::cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Що не ги направим паралелно на 16 и в София и във Варна???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Аз си мислих че за тази седмица ми говорите :punk: Но щом е на 16 , тогава най-вероятно ще е оста Софиа-Пловдив-Варна или Варна-Пловдив-София :bounce: Айде така ще да бъде :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Теб да не са те вербували от бг-тунинг? :bounce:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino
:):plane: шът бе , не ме издавай , че ще ми резнат от заплатата ;):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

ЗДРАВЕЙТЕ ФЕНОВЕ И ЗА МНОГО ГОДИНИ!!!ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИНА 15ТИ ЯНУАРИ ИМАТЕ ОФИЦИАЛНА ПОКАНА ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА ХОНДА ЗА ПЛОВДИВ И РЕГИОНА ДА МУ ГОСТУВАТЕ НА ПО БИРАНО АКО СЕ ПРАВИ ДРУГА СБИРКА МИСЛИЯ ЧЕ ЩЕ Е ХУБАВО ФЕНОВЕТЕ ОТ ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ И НАЙ-ВЕЧЕ ОТ СОФИЯ ДА НИ ДОЙДАТ НА ГОСТИ В ПЛОВДИВ КАКТО И НИЕ ИДВАМЕНЕКА НАПРАВИМ САБИРАНЕ ОТ РАЗЛИЧНИТЕ ГРАДОВЕ И ТУК-ВСЕ ПАК И НИЕ ИМАМЕ МЕРАК ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ :plane: САГЛАСЕН СЪМ НА ВСЯКАККВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ,НО ПРОСТО ПРЕДЛАГАМ НЕЩО ПО РАЗЛИЧНО А ОСВЕН ТОВА ПОЛИГОНА ТУК СТАВА И ЗА ТАКА ДА КАЖА ЗАБАВЛЕНИЕ :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Vtec към колко сме канени ? :plane::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

НЕКА НОВАТА ГОДИНА ЗАПОЧНЕ СЪС ГОТИНО СЪБИРАНЕ НО ДАЙТЕ И НИЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ НА ПОЛИГОНА И ПОСЛЕ ПРИ ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА ХОНДА КОЙТО СЪЩО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА ОСЕТИ ТРЪПКАТА НА ФЕН КЛУБА НИ!!!ВИНАГИ СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ А И Е ВРЕМЕ ДА РАЗДВИЖИТЕ ХОНДЕЛКИТЕ ДО ПЛОВДИВ:plane: --НИЕ СМЕ ИДВАЛИ НЕ ВЕДНАЖ :):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

МИСЛЯ ЧЕ 12--13 Е РАЗУМНО ДА СЕ САБЕРЕМ НА ПОЛИГОНА МАЛКО ДА ПОЛАФИМ С КОЛЕГИТЕ И СЛЕД ЧАС ДВА ДА ОТПРАШИМ ВСИЧКИ ЗАЕДНО КЪМ АВТОСАЛОНА :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

ТИНО 12-13 е часа ,но ако колегите им по удобно и има мнозинство нямам против да говория с "АНАСТАСОВ" вместо 15ти да е за 16ти --но нека и другите колеги кажат мнението си по идеята

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Тази идея, страшно ме кефи...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nia

Аз искам на 16-ти в Пловдив :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Знаете че аз сам винаги на линия,така че само кажете каде и кога?А идеята за Пловдив е много добра!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

И аз съм ЗА. часа и датата почти нямат значение, въпреки че досега събиране сме правили винаги в неделя, но както решите и двата дни съм свободен :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Ок и до Пловдив ще се разходя ( не е един път ) :angry: .....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Ако ще е рейд до Пловдив нека да е в неделя, иначе в събота май бачкам :angry: ...но ако все пак стнае за неделя съм първа пушка! :dry::dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

е аз пък мога в сабота :dry: неделя бачкам :dry: но мнозенството решавате :angry: иначе съм ЗА идеята :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

ЕВАЛА СУПЕР СТЕ!!!ЕЕЕЕИ ХОНДАААДЖИИИИ САМО ТАКА :) АЗ СЪМ ГОВОРИЛ СЪС ПРЕДСТАВИТЕЛЯ ЗА ПЛОВДИВ ДА НИ ПОСРЕЩНЕ СЪБОТА РАЗБИРА СЕ ЧЕ АКО ПОВЕЧЕТО КАЖЕТЕ 16-ти ЩЕ МУ ЗВЪННА,НО ЗА СЕГА НЕКА ГО ОСТАВИМ ЗА 15 в 12-13часаИДЕЯТА СТЕ Я ЧЕЛИЩЕ НАПИША ПАК ЗА ВСЕКИ СЛУЧЕЙ---СЪБИРАНЕ НЕ ПОЛИГОНА НА ГРЕБНАТА БАЗА ОКОЛО 12-13 --ТАМ МАЛКО ТОВА-ОНОВА ;);) И СЛЕД ТОВА ТРЪГВАМЕ КЪМ АВТО КОМПЛЕКСА (И ПРАВИМ ЕДИН КРАСИВ КОРДОН)КЪДЕТО ЩЕ НИ ЧАКАТДО ПОЛИГОНА СЕ СТИГА СУПЕР ЛЕСНО:Идвайки от магистралата(вече загряли) :) се отбивате за Пловдив до завода на "LEBHIER"След това се кара само напараво и след моста на река Марица на първия светофар в дясно--след това само направо---има един ЖП прелез--МИНАВАТЕ ГО И НА 200 МЕТРА ОТ дясната страна на пътя е полигона(последна спирка на автобус Номер 10АМИ ТОВА Е :rolleyes: НЕ СЪМ МНОГО ДОБЪР В ПИСАНЕТО АМА ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

ПАК КАЗВАМ НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА ГА ОСТАВИМ ЗА 16-ТИСАМО КАЗВАЙТЕЗА СЕГА МНОЗИНСТВОТО МАЙ Е ЗА 16ТИ :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Ок и до Пловдив ще се разходя ( не е един път ) :) .....

:rolleyes: За тебе знаем :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

Колеги, като че ли 16.01.2005 е по-добрата дата....Все пак е неделя-тогава и онзи горе почивал ! А в Пловдив винаги има какво да се прави!!! Ядене, пиене и тези 3 неща, но на ПЪРВО ---> среща на Хондаджиите !!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Хора не разбрах в софия остава ли си срещата на 16 или ще е само в пловдив, понеже аз мога в софия :rolleyes: Айде и в София да има че ми се ходи :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

нещо не разбрах съвсем :rolleyes: последно на 15-ти или на 16-ти е срещата?не че ми е проблем и двата дни да съм там :) но все пак да се уточни твърдо :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NASAKOTOYAKATA

ei fenove na ognedi6atiq drakon:PPpp samo kajete kade e mqstoto na sre6tata 6toto az ne sam mnoo redoven tuka. ama iskam da ida... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

срещата е на полигона в студентски град, неделя, 13:00споко, скоро в тази тема ще се появи и карта.аз няма да мога да се разходя до пловдив, но мисля да съм на линия на полигона и то с новата красавица ;) ..... което ме подсеща, Омбреееее ;) да и окрасим малко дупето, а? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Емо и аз ще пропусна курса в събота до Пловдив, просто защото съм бизи, ама в неделя съм на полигона да ти видя куклата, пък и вярвам, че няма да сме само двамата ;););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Аз много искам да е в неделя на 16 срещата в Пловдив ;) но вие ще си решите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

аз няма да мога да се разходя до пловдив

Ми то и аз няма да мога да отида до Пловдив щото Емо като почерпи и кой ще ми кара колата ;) Пичове от четвьртьк го дават яко снегове и студове(просто за информация)Май наистина ще сте без мен тоя пьт на срещата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest D16A8

В неделя ли ще се видим, или?...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Пичове от четвьртьк го дават яко снегове и студове(просто за информация)

Май наистина ще сте без мен тоя пьт на срещата ;)

е нали ще те сгрявам бе, как без теб ;)

D16A8, ми викам да се видим, който може и иска да ходи до пловдив, да ходи, пък останалата част ще си пием в софийско ;)

хайде със сдраве, пък до неделя..... колкото се съберем - толкоз

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

SAJALIAVAM 4E NE PISHA NA "BP" NO NESHTO MI SE PRECAKA.KOLEGI ZNAM 4E NAI LESNO E VSEKI DA SI NAPRAVI SRE6TI4KA V RODNIA GRAD I MAI NA TAM OTIVAT RABOTITE ;) NO POSLEDNIAT PUT V SOFIA BE6E MNOGO GOTINO ,NEKA SEGA DA SE ORGANIZIRAME I V PLOVDIV.NIKOI NIAMA PROTIV ,NO NEKA I NIE VI POSRESHTNEM SEGA KAKTO VIE NAS POSLEDNIA PAT--VSE PAK XUBAVO XORATA TUK DA VIDIAT SILATA NA CLUBA NI6TE SE RADVAM AKO SE POLU4I,ZASHTOTO MAI NIKOI NE MU SE IDVA DO PLOVDIVDATATA E 160TI NEDELIA V 12 NA POLIGONA NA GREBNATA BAZA V PLOVDIV!!!--TVURDOO!!!DO SKOROSHNI SRESHTI

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...