Guest TheDevilTwin #1 Публикувано 4 Януари, 2005 Пичове, не мислите ли, че вече е време на направим нова среща в София ?На мене ми домъчня за физиономийте ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #2 Отговорено 4 Януари, 2005 Мдааа... Тази събота или неделя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #3 Отговорено 4 Януари, 2005 супер, айде на среща, но ви предлагам да е на 16-ти, та да може хората да се организират и да си планират времето по-отрано..... та да се съберем повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #4 Отговорено 4 Януари, 2005 Аз съм ЗА, даже ще бъде и добре ако падне малко сняг, че да можем да организираме и един бой със снежни топки а? Наистина идеята за 16-ти е мн. добра. Въпреки, че когато и да решите ... там съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #5 Отговорено 4 Януари, 2005 с вас съм само казваите на 16 и съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #6 Отговорено 4 Януари, 2005 Хе и аз ще се отбия ....то Банско е дека е но да не е много рано 4е поне 2-3 4аса за път трябват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #7 Отговорено 4 Януари, 2005 Там сьм и не сьм на работа и няма да сьм с вектрата тоя пьт Неделя 13.00 часа предполагам в Ст. Град Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #8 Отговорено 4 Януари, 2005 Ще гледам и аз да съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #9 Отговорено 4 Януари, 2005 Елате повечееееееее ... да направим хубаво сефтето за тази година Ами сега остава да окичат темите за срещи във Варна и София най-отгоре и да се разберем дали последно ще е на 16-ти, 13:00, на познатото ни вече място Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #10 Отговорено 4 Януари, 2005 Що не ги направим паралелно на 16 и в София и във Варна??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #11 Отговорено 5 Януари, 2005 Аз си мислих че за тази седмица ми говорите Но щом е на 16 , тогава най-вероятно ще е оста Софиа-Пловдив-Варна или Варна-Пловдив-София Айде така ще да бъде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #12 Отговорено 5 Януари, 2005 Теб да не са те вербували от бг-тунинг? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #13 Отговорено 5 Януари, 2005 шът бе , не ме издавай , че ще ми резнат от заплатата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #14 Отговорено 5 Януари, 2005 ЗДРАВЕЙТЕ ФЕНОВЕ И ЗА МНОГО ГОДИНИДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИНА 15ТИ ЯНУАРИ ИМАТЕ ОФИЦИАЛНА ПОКАНА ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА ХОНДА ЗА ПЛОВДИВ И РЕГИОНА ДА МУ ГОСТУВАТЕ НА ПО БИРАНО АКО СЕ ПРАВИ ДРУГА СБИРКА МИСЛИЯ ЧЕ ЩЕ Е ХУБАВО ФЕНОВЕТЕ ОТ ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ И НАЙ-ВЕЧЕ ОТ СОФИЯ ДА НИ ДОЙДАТ НА ГОСТИ В ПЛОВДИВ КАКТО И НИЕ ИДВАМЕНЕКА НАПРАВИМ САБИРАНЕ ОТ РАЗЛИЧНИТЕ ГРАДОВЕ И ТУК-ВСЕ ПАК И НИЕ ИМАМЕ МЕРАК ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ САГЛАСЕН СЪМ НА ВСЯКАККВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ,НО ПРОСТО ПРЕДЛАГАМ НЕЩО ПО РАЗЛИЧНО А ОСВЕН ТОВА ПОЛИГОНА ТУК СТАВА И ЗА ТАКА ДА КАЖА ЗАБАВЛЕНИЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #15 Отговорено 5 Януари, 2005 Vtec към колко сме канени ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #16 Отговорено 5 Януари, 2005 НЕКА НОВАТА ГОДИНА ЗАПОЧНЕ СЪС ГОТИНО СЪБИРАНЕ НО ДАЙТЕ И НИЕ ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ НА ПОЛИГОНА И ПОСЛЕ ПРИ ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА ХОНДА КОЙТО СЪЩО ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА ОСЕТИ ТРЪПКАТА НА ФЕН КЛУБА НИВИНАГИ СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ А И Е ВРЕМЕ ДА РАЗДВИЖИТЕ ХОНДЕЛКИТЕ ДО ПЛОВДИВ --НИЕ СМЕ ИДВАЛИ НЕ ВЕДНАЖ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #17 Отговорено 5 Януари, 2005 МИСЛЯ ЧЕ 12--13 Е РАЗУМНО ДА СЕ САБЕРЕМ НА ПОЛИГОНА МАЛКО ДА ПОЛАФИМ С КОЛЕГИТЕ И СЛЕД ЧАС ДВА ДА ОТПРАШИМ ВСИЧКИ ЗАЕДНО КЪМ АВТОСАЛОНА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #18 Отговорено 5 Януари, 2005 ТИНО 12-13 е часа ,но ако колегите им по удобно и има мнозинство нямам против да говория с "АНАСТАСОВ" вместо 15ти да е за 16ти --но нека и другите колеги кажат мнението си по идеята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #19 Отговорено 6 Януари, 2005 Тази идея, страшно ме кефи... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nia #20 Отговорено 6 Януари, 2005 Аз искам на 16-ти в Пловдив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #21 Отговорено 6 Януари, 2005 Знаете че аз сам винаги на линия,така че само кажете каде и кога?А идеята за Пловдив е много добра! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #22 Отговорено 6 Януари, 2005 И аз съм ЗА. часа и датата почти нямат значение, въпреки че досега събиране сме правили винаги в неделя, но както решите и двата дни съм свободен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #23 Отговорено 6 Януари, 2005 Ок и до Пловдив ще се разходя ( не е един път ) ..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #24 Отговорено 6 Януари, 2005 Ако ще е рейд до Пловдив нека да е в неделя, иначе в събота май бачкам ...но ако все пак стнае за неделя съм първа пушка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #25 Отговорено 6 Януари, 2005 е аз пък мога в сабота неделя бачкам но мнозенството решавате иначе съм ЗА идеята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #26 Отговорено 7 Януари, 2005 ЕВАЛА СУПЕР СТЕЕЕЕЕИ ХОНДАААДЖИИИИ САМО ТАКА АЗ СЪМ ГОВОРИЛ СЪС ПРЕДСТАВИТЕЛЯ ЗА ПЛОВДИВ ДА НИ ПОСРЕЩНЕ СЪБОТА РАЗБИРА СЕ ЧЕ АКО ПОВЕЧЕТО КАЖЕТЕ 16-ти ЩЕ МУ ЗВЪННА,НО ЗА СЕГА НЕКА ГО ОСТАВИМ ЗА 15 в 12-13часаИДЕЯТА СТЕ Я ЧЕЛИЩЕ НАПИША ПАК ЗА ВСЕКИ СЛУЧЕЙ---СЪБИРАНЕ НЕ ПОЛИГОНА НА ГРЕБНАТА БАЗА ОКОЛО 12-13 --ТАМ МАЛКО ТОВА-ОНОВА И СЛЕД ТОВА ТРЪГВАМЕ КЪМ АВТО КОМПЛЕКСА (И ПРАВИМ ЕДИН КРАСИВ КОРДОН)КЪДЕТО ЩЕ НИ ЧАКАТДО ПОЛИГОНА СЕ СТИГА СУПЕР ЛЕСНО:Идвайки от магистралата(вече загряли) се отбивате за Пловдив до завода на "LEBHIER"След това се кара само напараво и след моста на река Марица на първия светофар в дясно--след това само направо---има един ЖП прелез--МИНАВАТЕ ГО И НА 200 МЕТРА ОТ дясната страна на пътя е полигона(последна спирка на автобус Номер 10АМИ ТОВА Е НЕ СЪМ МНОГО ДОБЪР В ПИСАНЕТО АМА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #27 Отговорено 7 Януари, 2005 ПАК КАЗВАМ НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА ГА ОСТАВИМ ЗА 16-ТИСАМО КАЗВАЙТЕЗА СЕГА МНОЗИНСТВОТО МАЙ Е ЗА 16ТИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #28 Отговорено 7 Януари, 2005 Ок и до Пловдив ще се разходя ( не е един път ) ..... За тебе знаем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest The_fastest #29 Отговорено 7 Януари, 2005 Колеги, като че ли 16.01.2005 е по-добрата дата....Все пак е неделя-тогава и онзи горе почивал ! А в Пловдив винаги има какво да се прави Ядене, пиене и тези 3 неща, но на ПЪРВО ---> среща на Хондаджиите !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #30 Отговорено 8 Януари, 2005 Хора не разбрах в софия остава ли си срещата на 16 или ще е само в пловдив, понеже аз мога в софия Айде и в София да има че ми се ходи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #31 Отговорено 8 Януари, 2005 нещо не разбрах съвсем последно на 15-ти или на 16-ти е срещата?не че ми е проблем и двата дни да съм там но все пак да се уточни твърдо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NASAKOTOYAKATA #32 Отговорено 8 Януари, 2005 ei fenove na ognedi6atiq drakon:PPpp samo kajete kade e mqstoto na sre6tata 6toto az ne sam mnoo redoven tuka. ama iskam da ida... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #33 Отговорено 9 Януари, 2005 срещата е на полигона в студентски град, неделя, 13:00споко, скоро в тази тема ще се появи и карта.аз няма да мога да се разходя до пловдив, но мисля да съм на линия на полигона и то с новата красавица ..... което ме подсеща, Омбреееее да и окрасим малко дупето, а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #34 Отговорено 9 Януари, 2005 Емо и аз ще пропусна курса в събота до Пловдив, просто защото съм бизи, ама в неделя съм на полигона да ти видя куклата, пък и вярвам, че няма да сме само двамата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #35 Отговорено 9 Януари, 2005 Аз много искам да е в неделя на 16 срещата в Пловдив но вие ще си решите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest frisko #36 Отговорено 10 Януари, 2005 аз няма да мога да се разходя до пловдив Ми то и аз няма да мога да отида до Пловдив щото Емо като почерпи и кой ще ми кара колата Пичове от четвьртьк го дават яко снегове и студове(просто за информация)Май наистина ще сте без мен тоя пьт на срещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest D16A8 #37 Отговорено 10 Януари, 2005 В неделя ли ще се видим, или?... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #38 Отговорено 10 Януари, 2005 Пичове от четвьртьк го дават яко снегове и студове(просто за информация) Май наистина ще сте без мен тоя пьт на срещата е нали ще те сгрявам бе, как без теб D16A8, ми викам да се видим, който може и иска да ходи до пловдив, да ходи, пък останалата част ще си пием в софийско хайде със сдраве, пък до неделя..... колкото се съберем - толкоз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #39 Отговорено 10 Януари, 2005 Там съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vtec #40 Отговорено 10 Януари, 2005 SAJALIAVAM 4E NE PISHA NA "BP" NO NESHTO MI SE PRECAKA.KOLEGI ZNAM 4E NAI LESNO E VSEKI DA SI NAPRAVI SRE6TI4KA V RODNIA GRAD I MAI NA TAM OTIVAT RABOTITE NO POSLEDNIAT PUT V SOFIA BE6E MNOGO GOTINO ,NEKA SEGA DA SE ORGANIZIRAME I V PLOVDIV.NIKOI NIAMA PROTIV ,NO NEKA I NIE VI POSRESHTNEM SEGA KAKTO VIE NAS POSLEDNIA PAT--VSE PAK XUBAVO XORATA TUK DA VIDIAT SILATA NA CLUBA NI6TE SE RADVAM AKO SE POLU4I,ZASHTOTO MAI NIKOI NE MU SE IDVA DO PLOVDIVDATATA E 160TI NEDELIA V 12 NA POLIGONA NA GREBNATA BAZA V PLOVDIV!!!--TVURDOO!!!DO SKOROSHNI SRESHTI Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове