Jump to content
vulgar display of power

Цепната тапицерия на седалка

Recommended Posts

Като цяло салона на машината ми е много запазен,но има една гнусна цепка на шофиорската седалка на долната част,не на облегалката която адски ме дразни,ако някои е оправял подобна неприятност по салона си нека сподели,възможно ли е,скъпо ли е и познава ли добър тапицер които може да ми оправи седалчицата защото през цепката се вижда дунапрена и затова се чудя дали изобщо е поправимо ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Пловдив искат по 500 за цялосна тапицерия съответно кожа 1000При теб в софия мисля че до 450 ще ти стигнат зависи от майстора и майсторлъка който избереш :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

като каза за пловдив кажи ми къде има свестен тапицер ,че в раздела за сервизи и магазини прегледах всички 23 страници и открих само тапицер в софия :P (за него ми хареса това което видях)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за доста по-малка сума ми оправиха моята седалка, имаше скъсано на борда - добавиха парчета изкуствена кожа, но изобщо не си личи, че не е оригинално, много съм доволен. Ако нямаш липса на материал, може да минеш и само с кръпка от вътрешната странаhttp://avtointerior.hit.bg/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за доста по-малка сума ми оправиха моята седалка, имаше скъсано на борда - добавиха парчета изкуствена кожа, но изобщо не си личи, че не е оригинално, много съм доволен. Ако нямаш липса на материал, може да минеш и само с кръпка от вътрешната странаhttp://avtointerior.hit.bg/

да - добри са младежите - тапицираха един таван преди време и мнооого добре се справиха - Иво, ти ако така я караш всеки път като се дъвче тая тема - да почнат да ти плащат за рекламно лице :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еййй приятелче,благодаря ти соу мач...разгледах сайта им и мисля че си личи че са специалисти,правят страшно много неща и то добре,там ще отида,само ако ми кажеш и колко ти взеха ще съм ти много благодарен :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм чел на горе да ме извините моа само на бързо да кажа на Пиротска преди опълченска от дясно след очилището 80 лв за седалка!!! И са добри виждал съм как работят днес си оставих спалнята да ми я претапицират!!!:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...