vulgar display of power 0 #1 Публикувано 4 Декември, 2007 Като цяло салона на машината ми е много запазен,но има една гнусна цепка на шофиорската седалка на долната част,не на облегалката която адски ме дразни,ако някои е оправял подобна неприятност по салона си нека сподели,възможно ли е,скъпо ли е и познава ли добър тапицер които може да ми оправи седалчицата защото през цепката се вижда дунапрена и затова се чудя дали изобщо е поправимо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_huliganka 1 #2 Отговорено 4 Декември, 2007 Виж в раздел сервизи и магазини има няколко теми за автотапицери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vulgar display of power 0 #3 Отговорено 4 Декември, 2007 Мерси миличка,сега ще проверя ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Liverpool4o 0 #4 Отговорено 4 Декември, 2007 В Пловдив искат по 500 за цялосна тапицерия съответно кожа 1000При теб в софия мисля че до 450 ще ти стигнат зависи от майстора и майсторлъка който избереш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eternity 0 #5 Отговорено 4 Декември, 2007 като каза за пловдив кажи ми къде има свестен тапицер ,че в раздела за сервизи и магазини прегледах всички 23 страници и открих само тапицер в софия (за него ми хареса това което видях) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magnum 7 #6 Отговорено 10 Декември, 2007 за доста по-малка сума ми оправиха моята седалка, имаше скъсано на борда - добавиха парчета изкуствена кожа, но изобщо не си личи, че не е оригинално, много съм доволен. Ако нямаш липса на материал, може да минеш и само с кръпка от вътрешната странаhttp://avtointerior.hit.bg/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addevil 59 #7 Отговорено 10 Декември, 2007 за доста по-малка сума ми оправиха моята седалка, имаше скъсано на борда - добавиха парчета изкуствена кожа, но изобщо не си личи, че не е оригинално, много съм доволен. Ако нямаш липса на материал, може да минеш и само с кръпка от вътрешната странаhttp://avtointerior.hit.bg/да - добри са младежите - тапицираха един таван преди време и мнооого добре се справиха - Иво, ти ако така я караш всеки път като се дъвче тая тема - да почнат да ти плащат за рекламно лице Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vulgar display of power 0 #8 Отговорено 10 Декември, 2007 Еййй приятелче,благодаря ти соу мач...разгледах сайта им и мисля че си личи че са специалисти,правят страшно много неща и то добре,там ще отида,само ако ми кажеш и колко ти взеха ще съм ти много благодарен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KamiKadzeDelSolTypeR 0 #9 Отговорено 10 Декември, 2007 Не съм чел на горе да ме извините моа само на бързо да кажа на Пиротска преди опълченска от дясно след очилището 80 лв за седалка И са добри виждал съм как работят днес си оставих спалнята да ми я претапицират Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове