Jump to content
HaeMHuK

защо Del Sol му е слаба 1-вата скорост

Recommended Posts

Колеги създавам тази тема защото преди време си взех Del Sol 1.6 125ph ,преди това съм имал Civic от първите 85 набор верно,че му бях сложил двигател на ЦРХ 136 коня ,но колата определено вървеше като луда ...та сега си правя сравнение между двата модела и определено на Del Sola 1-вата скорост е много зле.Кажете вие какво мислите по този въпрос?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги създавам тази тема защото преди време си взех Del Sol 1.6 125ph ,преди това съм имал Civic от първите 85 набор верно,че му бях сложил двигател на ЦРХ 136 коня ,но колата определено вървеше като луда ...та сега си правя сравнение между двата модела и определено на Del Sola 1-вата скорост е много зле.Кажете вие какво мислите по този въпрос?

ами правиш неуместно сравнение:unsure: тоя свик от 85 сигурно тежи 900 кг:) с 131 коняпък дел сола е ~1100 и е 125 коняи какво зна4и 4е му е слаба 1-вата ?да не би да твардиш 4е дел сола е по слаб на 1-ва и :) по силен на 2-3-4;) от предния ти сивик.( ако е тъка няма никаква логиканаи малко 4е тоя дел сол го дават 9.2 до 100 и 16.8 на 400а пък;) тоя сивик дето си го имал :Dтрябва да е бил под 9 до 100 и :D ниски 16-ки ;Птова са мои предположения ама е нормално ДЕЛ сола да върви по малко ПО тежък. едоста и то и на само на 1-2-3-4-5-6 :Dна вси4ки.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да определено съм сагласен с теб ,но това не е само при моите коли усещам разликата като цяло при моделите преди 92-ра и след нея на абсолютно всички хонди

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На жена ми дел сола е с такъв мотор 125 коня, със седемнаисет цолови джанти и при нормално потегляне от място на първа и при достигане на 4000 оборота и подаване на пълната газ колата ги прави мармалад тия седемнайски, така че аз лично не мисля че дел сол с тоя мотор и напълно обслужен в добро състояние ще му е слаба първата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest policeman

Пич,то е ясно к.с. и килограми ;) Рекса ми е 130 к.с.,Купето 125к.с. и разликата е осезаема на старта,в полза на ЦРХ-а.Не виждам какво се учудваш?Колегите също ти го казаха ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...