Jump to content
Guest dimodi

Honda митове и легенди

Recommended Posts

Guest Didko

Madgo, вярно много коли и ти си сменил и на фона на всичко това аз да те питам - би ли сменил отново някога японската кола? :rolleyes: ...само Форд остава да пробваш :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest target

Здравейте Всички ХОНДА ФЕНОВЕ дойде време да влезна и аз в нета :) На колегата ДИМОДИ искам да кажа '' Не им вервай за реното, било там мека возия ту други там Френски неща. ВСИЧКО ама всичко си е чист касмет,ама Ако искаш да си от Истинските Късметлии купи си ХОНДА .... Успех в избора искренно бих се зарадвал ако съдбата по стечения на обстоятелствата те дари с кола коята всички харесваме ХОНДА разбира се дано скоро станеш един от нас.Успех :rolleyes::);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

а бе истината си е в Хондата !!!:P трудно ще си намери човек кола която да му дава такава наслада от карането за толкова пари :P:ph34r: изобщо не трябва да се говори за рено в случая :( , а дали да си вземеш Хондакис или не ... ама ако го вземеш не знам дали някога ще съжаляваш ;) поне тук няма да намериш човек които да ти предложи друга кола освен Хондааа :cool::rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

ЕЙИЗЧЕТОХ ВСИЧКО НА ЕДИН ДЪХ!ПЪРВО ИСКАМ ДА ОТДАМ СПЕЦЯЛНИ ПОЧИТАНИЯ НА ВСИЧКИ КОЛЕГИ И НАЙ-ВЕЧЕ НА КОЛЕГАТА ADH!!!!! ,КОЙТО ДАДЕ МНОГО ПОДРОБНО И ТОЧНО ОБЯСНЕНИЕ ЗА КОЛИТЕ ВТОРА РЪКА КАТО ЦЯЛО(ЕВАЛА!!!!!).МНОГО КРАТКИ И ИСТИНСКИ ПИСАНИЯ НА КОЛЕГАТА MIYAMOTO I МАЙНАТА-6ТА ГЕНЕРАЦИЯ!!СЕГА И АЗ ДА НАПИША "ДВЕ"ДУМИ ;-)КАРАМ КОЛА ОТ 13ГОДИШЕН,ОСОБЕННО ОКОЛО 1993 СЕ НАСЛУШАХ НА ВСЯКАКВИ БИСЕРИ ЗА ЯПОНСКИТЕ КОЛИ, НО ИМАХ ЩАСТИЕТО ДА ПОКАРАМ РАЗЛИЧНИ МАРКИ И МОДЕЛИ И СМЕЛО МОГА ДА КАЖА ИЗВОДА КОЙТО СИ НАПРАВИХ ЗА МЕН СИ--КОЛИ ВСЯКАКВИ,МНЕНИЯ И ВКУСОВЕ ВСЯКЯКВИ НО ПО ПРАКТИЧНИ И ПРЕЦИЗНИ КОЛИ ЗА ПАРИТЕ СИ!!!!!!! ОТ ЯПОНСКИТЕ ПРОСТО НЯМА--ТОВА Е!! ТЕ СА НАЙ РАЦИОНАЛНИТЕ КОЛИ А ЗА ХОНДА--МНОГО МОЙ ПРИАТЕЛ КАРА 1.6Л 160КОНЯ НА 270 000КМ И Е КАРАНА ЗВЕРСКИ И НЯМА ОСНОВЕН РЕМОНТ ОЩЕ!!!!!ИСТИНА СИ Е!АКО ДРУГИТЕ МАРКИ НАПРАВЯТ ОТ ТАКЪВ ЛИТРАЖ ТОЛКОВА КОНЕ БЕЗ ТУРБО!!!(АКО НАПРАВЯТ ВЪОБЩЕ,ЩЕ Е СЛЕД 2007 И НАДАЛИ ЩЕ Е ТОЛКОВА ИЗДРАЖЛИВА--ИЗВОДИТЕ ВСЕКИ САМ МОЖЕ ДА СИ ГИ НАПРАВИ.И ЗА ДА НЕ СЕ ОТПЛЕСВАМ ТВЪРДЕ МНОГО ЩЕ ЗАВЪРША СЪС СЛЕДНОТО:АКО CIVIC 5 ГЕНЕРАЦИЯ ТЕ КЕФИ--КУПУВАЙ Я НО СИ Я ПРОВЕРИ В СЕРВИЗ(ВСЕ ПАК Е МАШИНА А НЕ ПЕРПЕТОМОБИЛЕ )--МЕЧТИТЕ НЯМАТ ЦЕНА БРАТЛЕ!!!!!!--СЛЕДВАЙ ГИ И ЩЕ СИ ЩАСТЛИВ ;-))А АКО СМЯТАШ ДА СИ КУПУВАШ БАРАКА ЗА ДА СЕ НАУЧИШ ДА КАРАШ НА НЕЯ--ЩО НЕ СИ КАРАШ КОЛАТА МЕЧТА АМА ПО СТАРАТЕЛНО ТА НАИСТИНА ДА СЕ НАУЧИШ КАТО ХОРАТА, А НЕ ДА ДВИЖИШ С МИСЪЛТА ,ЧЕ НЕ ТИ ПУКА АКО ОДАРИШ СТАРАТА КОЛА ЗА УЧЕНЕ !!?!?!!А АКО ВАШИТЕ ТЕ ПРЕТИСКАТ ЗА МАРКА ИЛИ МОДЕЛ ПИТАЙГИ ТЕ ЛИ ЩЕ Я КАРАТ ИЛИ ТИ!!!КЪСМЕТ!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

А АКО ВАШИТЕ ТЕ ПРЕТИСКАТ ЗА МАРКА ИЛИ МОДЕЛ ПИТАЙГИ ТЕ ЛИ ЩЕ Я КАРАТ ИЛИ ТИ!!!

Ми те за нищо не ме притискат, щото не разбират, пък и книжки нямат, аз и брат ми ще караме. Ама като ADH ми каза това, че ако ще си взимам кола, която ще се кара само на дъжд и през уикендите, по-добре да помисля пак дали трябва да се охарчвам за кола, малко ми отвори очите :ph34r: Та тогава вариантът с първата по-скапана кола изникна отново на дневен ред - пък като видя, че я караме и наистина си трябва, вече ще се поогледаме за някоя мечта :cool:Абе още нищо не е ясно ... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest petrakiev

Аиде и АЗ да кажа нещо, вече съмпочти на 30 години и имам книжка само от една година :ph34r: имал съм само една кола за тази една година NISSAN MICRA K11 1,3 twincam - наистина невероятен автомобил, лек и прилично днамичен, смешни цени на части - все пак е правена в Англия. Караях я около 6 месеца, защото като видех HONDA и ми се свиваше стомаха :cool: и както сами се сещате я продадох за да си взема хонда, та така ся си търся ЦРХ или СИВИК ама да е 1,6. Иначе на пича мога да му кажа че и друга японска кола да си вземе пак няма да е лошо ама френски КЕНЕФ - много се извинявам :rolleyes: не че немските пръчки са по добри де :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

та така ся си търся ЦРХ

Ей тва е сродна душа :rolleyes: аз карам такава вече втора няма да съжаляваш ни за 1 секунда...ако си купиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

Димоди ей таз е твойта кола ако намери6 де :ph34r:http://www.live2cruize.com/honda_civic_vti_1992_1995.htmЛетвата е доста висока ама си заслужава да гладува6 малко :cool: Успех!!!!

Ехее, много ме надцени Драгич, аз и с LSi 90 коня да се сдобия, пак ще скачам до небето :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4
;) Заслужава си гладуването нали ти казвам ако остиска6 до пролетта може да говорим около 8500лв 6те е, 95година.Може6 да я види6 на снимките от сре6тата във Варна В3873 4ерната

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

;) Заслужава си гладуването нали ти казвам ако остиска6 до пролетта може да говорим около 8500лв 6те е, 95година.Може6 да я види6 на снимките от сре6тата във Варна В3873 4ерната

Колата е яка, да, но тая цена за нас е твърде висока, пък и ако ще е Honda, ще е седан (нали уж "семейна" кола...) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Е айде ся и ти 4е вратите били с 2 по малко пак става.Тъкмо ва6те няма да те притесняват да ги вози6 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobi_honda

Немога да се здържа ве4е и ще го кажа . Онзи ден видях едно рено с лепенка на задния капак;НИЩО ФРЕНСКО НЕ МИ Е ЧУЖДО.та мисълта ми е:французите да правят френска любов (меко казано) ,4е им се отдава ама да не се напъват да правят коли нали за това са японците.мисля 4е ако всеки си намери мястото в строя ;) (както казват военните) вси4ко ще е ОК.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

французите да правят френска любов (меко казано) ,4е им се отдава...

Ако трябва да честни и Японците са дали своето в тази насока, дори са я доразвили ;) Който знае какво значи "БУКАКЕ", знае какво имам предвид ;) ;) Но както и да е де, да не излизаме от темата ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

БуККаке се пише, колега. И няма нищо общо с френската любофф. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Добре го докарахте ;) значи да разбирам 4е един от плюсовете на хондата е буккаке-то ;) малиии ами добре дошли в "Honda Cum Club" ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

БуККаке

малиии ами добре дошли в "Honda Cum Club"  ;)

Браво бе момчета, браво ... много хубаво я подкарахме тая тема ;);) И аз с 1 оффтопик да се включа (ако позволят...). Някой от вас да знае какво е Limp Bizkit? ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

Някой от вас да знае какво е Limp Bizkit? ;);)"Куц кон"... е ... може и да не е кон, ма е куц със сигурност ;);) "Honda Cum Club" ;);););)

Редактирано от Стефо

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Държа да подчертая, че нито за ADH, нито за мен има каквито и да е тайни в тази специфична материя, щото всичко сме изгледали поне по три пъти, така че разни аматьорски въпроси от типа кво е лимп бизкит изобщо не вървят. Енд ъф дискъшън. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci
Отговорено (Редактирано)

Извинявам се предварително, че отварям стара тема...Но ако преди две или три години, бях прочел всички тези мнения щях да съм в час със -"the driving pleasure" и/или чувал и нямаше да стоя без книжка! Мисля, че тази тема е ВАЖНА за всички нови членове, като мен. Пък и показва колко сплотени са хората, както съм чувал, че са :) . Не ме съдете прекалено строго :) ! Никога не съм си представял, че ще чакам с такова нетърпение да се кача в Колата(Хондата).....Няма какво повече да кажа, май няма смисъл!

Редактирано от Venci

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...