Jump to content
Guest M.Honda Civic

въпрос за проверка на грешки

Recommended Posts

Guest M.Honda Civic

четох темите в /полезни технически теми/ и там пишеше за тези две бунси под жабката на 5ген. хеч. и трябваше да дам на касо тази с двата кабела и след това контакт и да вида колко пъти ще светне чека ако има грешка. Та проблема ми е че тези букси ги няма при мен под жабката някой знае ли каде ще да са?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами в аутодатата ги дават, че има отдоло в дясно и отдоло в ляво на жабката.не са точно под нея.окъсяваш този с 2-та кабела(този с 3-те да не се окъсява ! ) даваш контакт и броиш. Дългите мигания са десетици, а късите еденици. Примерно две дълги и три къси са код "23". Ако няма грешки несвети. а меьду различните грешки има голям интервал и после се повтарят пак.На мен първия дата линк конектор ми го дават да е от ляво на жапката, а в същност този който се окъсява ми е от ляво- плътно до вратата,отдоло на ъгъла има дупка и са ги наврели там в 1 зелен гумен изулатор.Компа се рестартира като махнеш бушона 7,5 А, който се намира при главните бушони(при двигателя).Предполагам че тези неща ги знаеш ;) ама все пак да ги напишя :P

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мерси колега! за компа и бушона сащо го четох ,даже го свалих цилия но така и не намерих буксите вляво ще вида да не са вдясно и ще напиша като ги открия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

отдясно до краката на пътника има една пластмаса. Виж там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...