JAMAMOTO 0 #1 Публикувано 2 Декември, 2007 Каква точно е разликата между акорд 97г. с муцуна на Прелюд какъвто е моят Акорд и другия Акорд който е е с другата маска и фарове,имат ли някакви разлики в двигателите или разликата е само в"фейслифта". Благодаря ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDASI 0 #2 Отговорено 3 Декември, 2007 Да ти е честито! И моята е Акорд 97, 1.8LS,115к.с.Двигателя е серия F18A3.Колата много добра , ако не ти я прецакат некомпетентни автомонтьори.Въпроса ми към теб е : имаш ли газова уредба ? Ако да , имал ли някакви проблеми с двигателя за това , че е на газ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JAMAMOTO #3 Отговорено 4 Декември, 2007 Колега първо извинявай че чак сега отговарям но имах тенически провлем! А по въпроса ти имам газова уредба веднага щом купих колата и сложих газ,проблеми за сега няма и дано да нямам гори ми градско 10/100 и извън градско 8/100 и си бега перфекно! Моето мнение е слагай и няма да съжеляваш! P.S. Предварително се осведоми за реномето на майстора/сервиза където ще си оставиш лимузинката! УСПЕХ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове