Jump to content
Guest Mind_Control

Гражданска отговорност- 500 лв!?

Recommended Posts

Guest Mind_Control

Вярно ли е това, че от 2007-ма гражданската отговорност за двигатели до 1.8 ще стане 500 лв??? Питам защото много хора така разправят... Ако стане така си взимам мотор да :(:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

За 2007 не знам, но това е за 2006, пак не е много весело:

От 2006 г. шофьорите ще понесат още едно двойно поскъпване на полицата. За коли до 1800 куб. см минималната рискова премия ще стане 171.6 лв., а заедно с разходите - около 240 лв. За кубатура между 1800 и 2500 рисковата стойност ще е 232.8 лв. и 323 с присъщите разходи. За най-мощните коли пък рисковата премия скача, съответно до 502.8 лв. и 700 лв. Причина за този скок отново са повишените лимити на отговорност. От 2006 г. те ще станат 700 хил. лв. за едно пострадало лице, на което е причинено телесно увреждане или смърт, и 1 млн. лв. при две или повече пострадали лица. За имуществени вреди пък минималната застрахователна сума ще е 200 хил. лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iltcho

От 2006 г. шофьорите ще понесат още едно двойно поскъпване на полицата. За коли до 1800 куб. см минималната рискова премия ще стане 171.6 лв., а заедно с разходите - около 240 лв. За кубатура между 1800 и 2500 рисковата стойност ще е 232.8 лв. и 323 с присъщите разходи. За най-мощните коли пък рисковата премия скача, съответно до 502.8 лв. и 700 лв. Причина за този скок отново са повишените лимити на отговорност. От 2006 г. те ще станат 700 хил. лв. за едно пострадало лице, на което е причинено телесно увреждане или смърт, и 1 млн. лв. при две или повече пострадали лица. За имуществени вреди пък минималната застрахователна сума ще е 200 хил. лв.

Извинявай колега, ама при ПТП, в което нямаш ти вина случайно да са ти плащали ако си бил само с ГО??? ;) Щот на мене НЕ. :D;) Дано с тея нови цени да вземат за плащат, че мисля скоро да съдя една Застрахователна компания ... ;):P:D;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimodi

Извинявай колега, ама при ПТП, в което нямаш ти вина случайно да са ти плащали ако си бил само с ГО??? :D Щот на мене НЕ. ;):P Дано с тея нови цени да вземат за плащат, че мисля скоро да съдя една Застрахователна компания ... ;););););)

Ми аз нямам кола още, така че не мога да ти отговоря ;):D

Но иначе това, което казваш, ме учудва, щото нали точно затова е ГО-то... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nIks

Извинявай колега, ама при ПТП, в което нямаш ти вина случайно да са ти плащали ако си бил само с ГО??? ;) Щот на мене НЕ. :D;) Дано с тея нови цени да вземат за плащат, че мисля скоро да съдя една Застрахователна компания ... ;):P:D;);)
Мен ме блъснаха миналата година, нямам каско на колата, само с ГО съм и ми изплатиха пари от гражданската отговорност на виновния (в случая беше такси).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

На мен миналата година едно такси реши че ще е по-добре да ми влезе в багажника отколкото да спре като мен на 1 стоп(не бях с Хондата)....и после ми дадоха парите за бронята ми в брой(разбира се след около месец и не цялата сума за нова защото се смята овехтяване).Искам да кажа че найстина ТРЯБВА да е задължителна, иначе нямаше от кой да си взема парите, но там е и уловката - как може да е задължителна като е 100-150лв??(засега)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...