trick 1 #1 Публикувано 30 Ноември, 2007 Здравейте, Имам малък проблем с Прелюда. Като запаля 4WS check-a не изгасва и задните колелета не завиват.Става много рядко, но все пак се случва. По ходовата част всичко е ОК освен една крива щанга на предно дясно колело (незнам дали има нещо общо).Дано да е нещо елементарно, което дори аз мога си оправя !!!, че хич не ми се ходи на "майстори" дето няма и да разберът какъв е проблемът и понеже става рядко ще кажат "Сега е ОК оправихме го".Ако някой има идея какво може да е моля, да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #2 Отговорено 30 Ноември, 2007 Колега ползвай търсачката! Нали не мислиш че си се сблъскал с уникален проблем?Това нещо 100% е писано във форума, подробно обясняваха при какви обстоятелства се случва... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
trick 1 #3 Отговорено 1 Декември, 2007 Колега ползвай търсачката! Нали не мислиш че си се сблъскал с уникален проблем?Това нещо 100% е писано във форума, подробно обясняваха при какви обстоятелства се случва...Съжалявам. Пробвах с търсачката преди да пусна темата, но нищо не открих. Ще потърся по старателно. Благодаря ти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eDaniel #4 Отговорено 1 Декември, 2007 Опитай нещо от сорта на "http://www.google.bg/search?q=4WS+site:hondabg.com&hl=bg&lr=&as_qdr=all&start=20&sa=N"или в Google на "Разширено търсене" избери домейн "hondabg.com". P.S.: Аз самият нищо не намерих, но това не значи, че няма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest trick #5 Отговорено 1 Декември, 2007 (Редактирано) Опитай нещо от сорта на "http://www.google.bg/search?q=4WS+site:hondabg.com&hl=bg&lr=&as_qdr=all&start=20&sa=N"или в Google на "Разширено търсене" избери домейн "hondabg.com". P.S.: Аз самият нищо не намерих, но това не значи, че няма Аз намерих една, но тя беше за неработещ 4WS а при мен си работи просто понякога отказва (не спирам до бордюри). Ако е изгорял бушон винаги ще ми дава грешка... Редактирано 1 Декември, 2007 от trick Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Restless #6 Отговорено 1 Декември, 2007 Аз намерих една, но тя беше за неработещ 4WS а при мен си работи просто понякога отказва (не спирам до бордюри). Ако е изгорял бушон винаги ще ми дава грешка...е, тогава изчакай някой с прелюд да се включи... или си вземи час в сервиз - примерно при Омбре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове