honda bassmbass 0 #1 Публикувано 29 Ноември, 2007 колеги недеите се занимава с suzukyvanko от форума тои е мошеник.иска да му пратя фар до варна аз го изпратих и от там на сетне не си вдига телефона,и ми варнаха фара защото никои не го е потарсил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest weapon R #2 Отговорено 29 Ноември, 2007 Дано не си прав,вси4ко се слу4ва.Не бъди толкова краен в оценката си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mussi 0 #3 Отговорено 29 Ноември, 2007 колеги недеите се занимава с suzukyvanko от форума тои е мошеник.иска да му пратя фар до варна аз го изпратих и от там на сетне не си вдига телефона,и ми варнаха фара защото никои не го е потарсилтоя ще е някой лиглйо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #4 Отговорено 29 Ноември, 2007 ми звънни му от друг телефон бре ако дигне го попитай ако не значи има нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo21 0 #5 Отговорено 30 Ноември, 2007 Истинският измамник ще вземе фара и няма да го плати.Този е измърлял по-скоро вместо да измами. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
delano 113 #6 Отговорено 30 Ноември, 2007 Истинският измамник ще вземе фара и няма да го плати.Как точно ще стане този номер, нали за това е наложеният платеж! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #7 Отговорено 30 Ноември, 2007 споко, не е единствен - и моя още не ми е платил СД-то, въпреки че по телефона постоянно ми обещава че ще го плати явно ще се търсиме вече...... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #8 Отговорено 30 Ноември, 2007 Пепииииииииииии, скарай им сееееееее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mr.OFF 539 #9 Отговорено 30 Ноември, 2007 Тоя пич .. днес четеше форума... ! Явно не му пука особенно ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valri 6 #10 Отговорено 1 Декември, 2007 Не се ядосвай пии една ракия!Няма да си първия нито последния ми се струва.Добре поне че в форума всяка 2-ра или трета тема не беше мушеник,измамник и тн.Че чак тогава си е** майката!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest misho #11 Отговорено 4 Декември, 2007 Тоя пич .. днес четеше форума... ! Явно не му пука особенно !Писах му л.с. с молба да вземе отношение по въпроса и поне едно елементарно "извинявай" да напише, каквото и да се е случило!В противен случай ..................... ..... примерно отива на "племенен съвет" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #12 Отговорено 4 Декември, 2007 В противен случай ..................... ..... примерно отива на "племенен съвет" ......по-скоро "мешарето" ще вземе отношение, следва "вендета" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #13 Отговорено 4 Декември, 2007 този път сериозно ще се намеся - първо егати правописа, ужасссс второ - и моя лигльо излезе със същите обяснения - че му се е случило нещастие, че забравял, че незнам кво си...... аре бе, като дължи пари ще забравя разбира се Снощи ми звънна колега от форума че колата му е на една бензиностанция ОМВ пред кафенето, но това беше по диагонал на другия край на града (следващия път дано да е по-близко), обадих му се по телефона (чуваше се весела компания) и каза че веднага идва до нас да се оправим.........еее още си бута хондата явно насам. Чудя се този път какво ли му се случи? И като е толкова нещастен от нещо дето го е сполятело, а и няма кинти да се издължи, какво прави по заведенията тогава? Така че не се оправдавайте, имаме всички телефони, ако някой има проблем, нека звънне на другия за няколко стотинки да се разберат, всичко друго си е лъжа и измама Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest honda_huliganka #14 Отговорено 4 Декември, 2007 пьрво не сьм лиглио ..........................................................................и пак казвам не сьм лиглио ....................................................и не сьм по малко мьжкар от тиах ....................Това ли "първо" трябваше да кажеш и "пак" да го кажеш............... А ако беше "мъжкар" щеше /както спомена Майната/ ПЪРВО да звъннеш на колегата и да се извиниш за "грешката".И ако наистина беше "грешка" /случват се такива работи/, темата отдавна да е заключена и приключена и да си си получил извиненията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
competition 2 #15 Отговорено 5 Декември, 2007 пьрво не сьм лиглио ако дьржиш мое да се запознаем после имах известни проблеми и б Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Майната #16 Отговорено 5 Декември, 2007 ..........а майна тоя незнам как изобщо го изтърпяваш все още дето се мъчи да те завлече аз ако съм ще му напукам главата от бой(да знае следващият път как сам ще си плати) или ще му начупя колата!въпрос на време е да го намеря, ПЕДАЛА редовно чете тук и го знае това Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове