Jump to content
honda bassmbass

измамник

Recommended Posts

колеги недеите се занимава с suzukyvanko от форума тои е мошеник.иска да му пратя фар до варна аз го изпратих и от там на сетне не си вдига телефона,и ми варнаха фара защото никои не го е потарсил

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest weapon R

Дано не си прав,вси4ко се слу4ва.Не бъди толкова краен в оценката си :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги недеите се занимава с suzukyvanko от форума тои е мошеник.иска да му пратя фар до варна аз го изпратих и от там на сетне не си вдига телефона,и ми варнаха фара защото никои не го е потарсил

тоя ще е някой лиглйо :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми звънни му от друг телефон бре :rolleyes: ако дигне го попитай ако не значи има нещо :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Истинският измамник ще вземе фара и няма да го плати.Този е измърлял по-скоро вместо да измами.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Истинският измамник ще вземе фара и няма да го плати.

Как точно ще стане този номер, нали за това е наложеният платеж!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

споко, не е единствен - и моя още не ми е платил СД-то, въпреки че по телефона постоянно ми обещава че ще го плати :dry: явно ще се търсиме вече......

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоя пич .. днес четеше форума... ! Явно не му пука особенно !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се ядосвай пии една ракия!!!!Няма да си първия нито последния ми се струва.Добре поне че в форума всяка 2-ра или трета тема не беше мушеник,измамник и тн.Че чак тогава си е** майката!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest misho

Тоя пич .. днес четеше форума... ! Явно не му пука особенно !

Писах му л.с. с молба да вземе отношение по въпроса и поне едно елементарно "извинявай" да напише, каквото и да се е случило!В противен случай ..................... :unsure: ..... примерно отива на "племенен съвет" :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В противен случай ..................... ;) ..... примерно отива на "племенен съвет" ;)

......по-скоро "мешарето" ще вземе отношение, следва "вендета" ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

този път сериозно ще се намеся - първо егати правописа, ужасссс !!!;) второ - и моя лигльо излезе със същите обяснения - че му се е случило нещастие, че забравял, че незнам кво си...... аре бе, като дължи пари ще забравя разбира се !!! Снощи ми звънна колега от форума че колата му е на една бензиностанция ОМВ пред кафенето, но това беше по диагонал на другия край на града (следващия път дано да е по-близко), обадих му се по телефона (чуваше се весела компания) и каза че веднага идва до нас да се оправим.........еее още си бута хондата явно насам. Чудя се този път какво ли му се случи? И като е толкова нещастен от нещо дето го е сполятело, а и няма кинти да се издължи, какво прави по заведенията тогава? Така че не се оправдавайте, имаме всички телефони, ако някой има проблем, нека звънне на другия за няколко стотинки да се разберат, всичко друго си е лъжа и измама !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda_huliganka

пьрво не сьм лиглио ..........................................................................и пак казвам не сьм лиглио ....................................................и не сьм по малко мьжкар от тиах ....................

Това ли "първо" трябваше да кажеш и "пак" да го кажеш............... А ако беше "мъжкар" щеше /както спомена Майната/ ПЪРВО да звъннеш на колегата и да се извиниш за "грешката".И ако наистина беше "грешка" /случват се такива работи/, темата отдавна да е заключена и приключена и да си си получил извиненията.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
пьрво не сьм лиглио ако дьржиш мое да се запознаем после имах известни проблеми и б

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

..........а майна тоя незнам как изобщо го изтърпяваш все още дето се мъчи да те завлече ;) аз ако съм ще му напукам главата от бой(да знае следващият път как сам ще си плати) или ще му начупя колата!въпрос на време е да го намеря, ПЕДАЛА редовно чете тук и го знае това :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...