K1r1L 860 #1 Публикувано 29 Ноември, 2007 (Редактирано) някои знае ли как се монтира защотото от трабата на вуздушния филтър има отклонение до капака на клапените това е ясно, но това отколнение има заварено за него още една траби4ка която слиза надолу и влиза сякаш в всмуквателя ?как се премахва тя или ?не се Редактирано 29 Ноември, 2007 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest K1r1L #2 Отговорено 29 Ноември, 2007 (Редактирано) това. Редактирано 29 Ноември, 2007 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #3 Отговорено 29 Ноември, 2007 На мойта кочинка съм гимахнал тия тръбуляци EACVто и дросела са ми без отопление и невиждам никаква разлика даже сега в студовете Филтърчето си е боднато направо на капака. Ако успея, утре ще ти направя снимка При теб също може да се изхвърлят тия тръбички самоче, имаш IAC, на него неможе да му махнеш отоплението че ще имаш 30-40 минутен смукач п.п. Дупката на въздуховода си я запушваш както намериш за добре. Майта си я запуших с пробка от радиатор Така си имам резервна подръка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #4 Отговорено 30 Ноември, 2007 разбрах мене главно за долната ме интерисуваеше за горната е ясна работата!!!благодаря!!! !!! !!! !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове