Jump to content
ursus

Проблем-натискам спирачката-оборотите се качват?!

Recommended Posts

ЗДРАВЕЙТЕ!Търсих подобна тема ,но нищо не открих.Ако има,моля който знае да ми я прати ако може!10хТа проблема с колата ми се появи вчера-натискам спирачката на място на празен ход - иоборотите се вдигат-???Един френд ми каза че съм имал богата смес-накара ме да напомпа спирачката няколко пъти-и оборотите се вдигнаха значително към 300-400 нагоре и после падат до кам 400-500 и колата, аха да загасне.До сега на празен ход-като загрееше поддържаше -700-800 оборота.Сега дори и загряла стои на 1000-1100?!?!Какво да направя-къде да отида?Благодаря предварителни и ако има такава тема - прощавайте?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

До колкото знам като помпиш на свободна е нормално да се вдигат оборотите!!!

А ко все още ти държи 1000-1100 дори като не помпиш си смени филтрите! (първо бензинов) и си почисти датчика за свободен ход.На твоя мотор не знам къде точно е.Нека някой колега с такъв да каже.

Това с богатата смес.......за сега го забрави :P

Профилактично може да си сложиш добавка в бенза ,че ако е некав насран всичко става. :lol:

Редактирано от vtec

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ursus

Благодаря ти за съвета ще те послушам.Макар че съм сменял бензиновият филтър преди 10,000 км.мислех че се сменя по рядко ,но май съм грешал.10х

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, не е вярно че е нормално да ти се вдигат оборотите при натискане на спирачката, това са глупости ( да ме извини Витека:). Двигателят ти смуче въздух от сервото за спирачките което не е редно, имаш някъде спукан въздухопровод, заведи колицата на доктор и не се плаши-не е болка за умиране. Колкото до филтрите-всички се сменят на 10 000 км :dry:

Благодариа ти!!!смятам за сега да карам так-за известно време до месец месец и половина вярвам не мога да прецакам нещо генерално-после следва освежаване:huh:)=+10 - 11 конски сили:)))10х още веднъж

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...