Guest w1zz4rd #1 Публикувано 28 Декември, 2003 Предстои поредната среща на фен клуба ни.Дата : 18.01.04 (Неделя)Час : 13:00Място : Студенски град Полигона зад Зимния ДворецЕлате повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #2 Отговорено 29 Декември, 2003 Tam sum.Estestveno. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #3 Отговорено 29 Декември, 2003 Елате повече! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rocco #4 Отговорено 30 Декември, 2003 I az nai nakraia shte doida........!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamie #5 Отговорено 3 Януари, 2004 Там съм :-))Омбре, джанти гуми - всичко шест ! Джаза се представи чудесно в калпавото време по магистралата ама над 90 ми надува главата от изпърдялото гърне :-))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #6 Отговорено 3 Януари, 2004 Оф... Много гаден ден избрахте... Повечето хора са били в провинцията и се връщат точно тогава.Надали ще сме в пълен състав, но все пак поне аз на 99% съм там! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #7 Отговорено 4 Януари, 2004 Nevazmojno da sam tam.Sorry,za sledvashtia pat shte vidim... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #8 Отговорено 4 Януари, 2004 Глупости пиша...Видях 04 и си помих че тва е датата, а то годината... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #9 Отговорено 5 Януари, 2004 ako ADH me vzeme sus sebe si - shto ne.No s moqta hubavica ne smeq da patuvam zimata ... s tezi gumi ... i tazi niska predna bronq ... ne iskam da gi jertvam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Blagoy #10 Отговорено 6 Януари, 2004 imam vaproskak moga da se prisaedinia kam kluba? kakvo se iziskva ot men?daite pove4e informacia Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #11 Отговорено 6 Януари, 2004 da we i az tfa iskam da znam.Kajete?Osven da si pishem vuv foruma i da se subirame po sreshti neshto drugo trqbva li ? A da i da karash honda :) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #12 Отговорено 6 Януари, 2004 Май е само това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #13 Отговорено 6 Януари, 2004 imam vaproskak moga da se prisaedinia kam kluba? kakvo se iziskva ot men?daite pove4e informacia Veche si chlen Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest prelude #14 Отговорено 6 Януари, 2004 men sashto me pishete w grafata prisastwashti.stiga da ne naprawia niakoia glupost s Prelude-a d otogawa,shtoto tia dni se sluchiha poredica kofti situacii:( Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOGIE #15 Отговорено 8 Януари, 2004 po sashtoto vreme na sashtoto miasto, TAM SAM i posle Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest civic 1.5 cx #16 Отговорено 11 Януари, 2004 az sum nov tuka ama ako sum v sofia 6 doida!!! ot mnogo vreme turseh i drugi entusiasti na tema Honda i nai nakraia namerih! mnogo se radvam! tamun si vzeh civic 92, i oste ne moga da mu se naradvam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest w1zz4rd #17 Отговорено 15 Януари, 2004 Ei da ne zabravite za sreshtata ;) ;) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #18 Отговорено 16 Януари, 2004 Sorry ама аз (пак) няма да мога да дойда Нищо лично, но ще ходим на планина, не мога да откажа, от колко време се навиваме. Но за съжаление го преместиха този уикендВесело изкарване, и да правите снимки! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #19 Отговорено 18 Януари, 2004 Ето и визуални доказателства: http://www.hondabg.com/photos/meeting_2004-01-18/ Не беше зле. Следващия път елате повече! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове