cK1 28 #1 Публикувано 28 Ноември, 2007 свалих си горната помпа на съединителя и вчера като е слагах неможах да си обезвъздуша системата и попитах един приятел и той ми обесни че трябва да съм запалил двигателя и да налея казанчето догоре да припомпа няколко пъти и трябвало да почне да се втвърдява педала. ама аз вчера попмпих сигурно около час и неще да се втърдява и мисълта ми е има ли някакъв строго определен начин за обезвъздушаване на системата и какъв е той ?! или може проблема да е че майстора не си е свърсшил работата както трябва когато ми е сменял гумичките(междо другото е ремонтирах при ШКОДРОВ, а сега разбрах че е имало в магазина и ремонтен комплект)пичове помагайте.. дайте някаква идейка кво да правя !? 1000х предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiholov 1 #2 Отговорено 28 Ноември, 2007 Колега виж ТУК ще ти е от полза. Мортора не трябва да работи (немъчи добичето ). Иначе ако сте двама ще е по- лесно. Успех и другия път пробвай с търсачката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове