Guest micro #1 Публикувано 28 Ноември, 2007 http://www.segabg.com/online/article.asp?i...&id=0002001 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 29 Ноември, 2007 ами то само някой залупен човек може да твърди обратното. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #3 Отговорено 29 Ноември, 2007 Ми то в България има много такива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #4 Отговорено 29 Ноември, 2007 Ми то в България има много такива да,ама кат са залюпени да си карат кочорите.айде нема нужда от такива хондаджии Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
weapon R 43 #5 Отговорено 29 Ноември, 2007 (Редактирано) Ми то в България има много такива да,ама кат са залюпени да си карат кочорите.айде нема нужда от такива хондаджии Така е....аре нема нужда Редактирано 29 Ноември, 2007 от weapon R Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WaveMastaa 18 #6 Отговорено 29 Ноември, 2007 Ето с какво ше убедя нашите да си купим японка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarules 0 #7 Отговорено 17 Декември, 2007 Когато си купувах последната Хонда Civic приятелите ми се смееха че искам такава кола. Та какви ли не аргументи имаха. Сега като я имам и като покараха моите 160кс са на друго мнение. Вече един си купи същата а и втори е на път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Naz 0 #8 Отговорено 17 Декември, 2007 Мойто самочуствие си е дигнато откакто си купих сивика, единствено повече на този етап ще се повдигне от одно 5г. в-тек купе. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #9 Отговорено 18 Декември, 2007 Новата кола си е за предпо4итане незвисимо каква марка това го казва всеки. Но аз предпо4итам да е нова и задалжитено ЯПОНСКА и да пише HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове