Jump to content
fanaticeti

Кой е този мотор

Recommended Posts

Съжалявам че снимката е толкова тъмна но се надявам някой да го разпознае

Публикувано изображение

Редактирано от fanaticeti

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

прилича ми на Ровър 216 с хонда двигател......знае ли се поне на каква кола е това?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

прилича ми на Ровър 216 с хонда двигател......знае ли се поне на каква кола е това?

От Rover 416 GSi е ( 216 GSI), интересува кой модел двг е и на коя Honda се монтира

Публикувано изображение

Ето малко по светла снимка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От Rover 416 GSi е ( 216 GSI), интересува кой модел двг е и на коя Honda се монтира

Публикувано изображение

Ето малко по светла снимка

До колкото се вижда/ а то не е много/ това е D16A6 - 1.6 пълна инжекция едновалов без В-ТЕК. Естествено капака е различен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от тия трите е със сигурностThe 1.6 L (1590 cc) version used either a Honda D16A6 SOHC or D16A8, D16Z2 DOHC powerplantпонеже виждам че караш ето това Rover 416 Gsi 1.6 DOHC 16V Tourerби следвало да е D16Z2/D16A8И сега ако имаше жокер 50 на 50 :unsure:

Редактирано от Dangler

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един от тия трите е със сигурностThe 1.6 L (1590 cc) version used either a Honda D16A6 SOHC or D16A8, D16Z2 DOHC powerplantпонеже виждам че караш ето това Rover 416 Gsi 1.6 DOHC 16V Tourerби следвало да е D16Z2/D16A8И сега ако имаше жокер 50 на 50 :unsure:

Да бе ама като се загледаш в снимката и то кво излизато не ти требе жокернаправо си еD16A6PS:Ама малко спам никога не пречи Редактирано от Dangler

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...