Jump to content
Guest policeman

F20a...&f20z1

Recommended Posts

Guest policeman

Моля, на вниманието на знаещите,има ли разлика в двата мотора и съвместими ли са ?Стават ли частите от единият на другият? :devil: Става на въпрос за коляновият вал и биелите :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не съм от разбирачитено от известно време чета ето това http://hondaswap.com/защо не се разтърсиш там за F серията

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ако този сайт е от САЩ,важно е да се знае че те нямат F20,имат F22....няма как да намериш отговор на въпроса там.може да се обадиш в Бултрако и да питаш,сигурно те ще знаят най-добре.Но според мен разлика няма,само в захващането и евентуално в рестрикциите за емисиите....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето ти вариант за справка:

Потърси по парт N# /или по названието, ако нямаш N#/ частта която търсиш от съответния двг /F20A/, после провери дали тази част е със същия N# при другия двг /F20Z/, после казваш кога ще почерпиш и готово :devil: .

Проверяваш F20A, сравняваш с F20Z и ако стават, което е почти 100% повличай от Иво /prelude/ двг и твоя приятел е уреден!

F20A to F20Z

Редактирано от nuddy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

За Ф20А7 дават колянов вал 13310-PT1-000А за F20Z1 дават същият и още един 13310-POD-000.Това са партномерата на валовете.Незнам каква е разликата между двата за Z-ката,но при положение че се монтират в един блок,най-вероятно става въпрос за материала или нещо подобно.Успех

Редактирано от koki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

колега много се извинявам за намесата ф твойта тема но ме интересува и мен нещо такова бутала и биели от ф22а дали стават на ф20а ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...