REDPOWER 4 #1 Публикувано 27 Ноември, 2007 Предварително се извинявам на всички,че пускам такава тема но немога да се свържа с въпросния колега( ursus ) по никакъв начин.Бате звънни ми на телефона да се разберем,че аз немога да се свържа с теб 0887427917 или 0897893899 Ради.Още веднъж се извинявам на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #2 Отговорено 27 Ноември, 2007 ако влиза във форума, по вероятно е да прочете лично, и сигурно ще получи и меил... ако не си му писал още лично... това е начина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
REDPOWER 4 #3 Отговорено 27 Ноември, 2007 ако влиза във форума, по вероятно е да прочете лично, и сигурно ще получи и меил... ако не си му писал още лично... това е начина Колегата си е блокирал получаването на Л.С. и немога да му пиша,затова съм пуснал тая глупава тема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ursus 2 #4 Отговорено 27 Ноември, 2007 ако влиза във форума, по вероятно е да прочете лично, и сигурно ще получи и меил... ако не си му писал още лично... това е начина Колегата си е блокирал получаването на Л.С. и немога да му пиша,затова съм пуснал тая глупава темаПрощавайте не съм го направил нарочноимам ви вече телефоните-ще се чуем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове