ilias 210 #1 Публикувано 26 Ноември, 2007 Незнам дали тук е мястото за темата, моля за извинение ако е така.Та проблема ми е следния, в момента обикалям из Германия с цел покупка на кола. Разглеждах един сивик 6 генерация с 1,4 двигател. По документи колата се води 90 коня, но като седнах да я карам ми се стори по-слаба от 90 коня (като база за сравнение ми е опита с honda concerto d15b2 съ6то 90 коня), а двигателя изглежда перфектно, проверявахме го, не открихме ни6то. 6том попитах собственика, дали колата не е всъ6тност 75 коня той по4на да овърта. Та през главата ми минава мисълта, да не се опитват да ми пробутат сивик 75 коня. Моля някой по-запознат с 1,4 двигателите да каже дали имат отли4ителни белези на вън6ен вид и кои са те. Търсих и в интернет за снимки на двигателите, но без успех, ако може някой да пусне и снимки на двигателите 6те съм много благодарен.Извинявам се за 4, 6 и 6т, но ми се прецака кирилицата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
johnyboy 1 #2 Отговорено 26 Ноември, 2007 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=2527 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VitoEJ9 0 #3 Отговорено 26 Ноември, 2007 Д14А4/Д14А8 са 90 коня, а Д14А3/Д14А7 са 75 коня. Така че погледни номера на двигателя и ще се ориентираш по него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #4 Отговорено 27 Ноември, 2007 Незнам дали тук е мястото за темата, моля за извинение ако е така.Та проблема ми е следния, в момента обикалям из Германия с цел покупка на кола. Разглеждах един сивик 6 генерация с 1,4 двигател. По документи колата се води 90 коня, но като седнах да я карам ми се стори по-слаба от 90 коня (като база за сравнение ми е опита с honda concerto d15b2 съ6то 90 коня), а двигателя изглежда перфектно, проверявахме го, не открихме ни6то. 6том попитах собственика, дали колата не е всъ6тност 75 коня той по4на да овърта. Та през главата ми минава мисълта, да не се опитват да ми пробутат сивик 75 коня. Моля някой по-запознат с 1,4 двигателите да каже дали имат отли4ителни белези на вън6ен вид и кои са те. Търсих и в интернет за снимки на двигателите, но без успех, ако може някой да пусне и снимки на двигателите 6те съм много благодарен.Извинявам се за 4, 6 и 6т, но ми се прецака кирилицата.Първо - не виждам смисъла да се ядосваш за някакви си 15 коня.Второ - ако не е тайна какви пари искат германцита за такава кола. Питам, понеже я имам същата, да видя с колко съм олекнал в повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VTEC 18 #5 Отговорено 27 Ноември, 2007 Защо не запишеш vin номера,вкарай го в декодера на форума и ще ти излезне инфо за колата.Ако искаш да си сигурен ,че не са сменили мотора запиши и неговия номер.После отново ползвай форума раздел "двигатели хонда" и намери на съответния мотор колко кончета съответстват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове